Koninklijk Horeca Nederland

Peter de Nijs benoemd tot 'Lid van Verdienste'
28-jan-2008

Langedijk, 28 januari 2008 - Alex Rootjes is vandaag tijdens de Algemene Ledenvergadering gekozen tot nieuw bestuurslid van de afdeling Heerhugowaard van Koninklijk Horeca Nederland. Aftredend secretaris en penningmeester Peter de Nijs werd benoemd tot 'Lid van Verdienste' van de afdeling Heerhugowaard voor zijn tomeloze inzet in het bestuur.

Peter de Nijs (aftredend secretaris en penningmeester van de afdeling Heerhugowaard e.o.) wordt benoemd tot 'Lid van Verdienste' door Marinus Kalverboer (voorzitter afdeling Heerhugowaard van Koninklijk Horeca Nederland). Nieuw bestuurslid Alex Rootjes ziet zijn uitdaging met vertrouwen tegemoet. "Er kan nog veel verbeteren in Langedijk en omgeving", zegt hij. "De gemeente zou het ondernemersklimaat nog veel meer moeten stimuleren en ontwikkelen. Wij leveren hieraan onze bijdrage door suggesties te doen en frequent overleg te voeren. Verder willen wij meedenken over nieuw horecabeleid, de openingstijden en recreatie & toerisme."

De Algemene Ledenvergadering die plaatsvond in café de Schelvis te Zuid-Scharwoude is drukbezocht door leden en een tiental genodigden en belangstellenden.

Marinus Kalverboer (voorzitter afdeling Heerhugowaard van Koninklijk Horeca Nederland) benoemde aftredend secretaris en penningmeester Peter de Nijs tot 'Lid van Verdienste'. Peter de Nijs heeft de afgelopen veertien jaar samen met het bestuur de kar getrokken voor de horeca in Heerhugowaard, Langedijk en de Schermer. De afdeling verdubbelde van 30 leden in 1993 naar bijna 60 in 2008.

Noot voor de redactie -