Martinair

Verkoop Martinair dochter Skyjob

Schiphol / Lijnden, 28 januari 2008. Martinair Holland N.V. heeft met Zaankracht Beheer B.V. een overeenkomst gesloten over de overname van Skyjob Beheer B.V., een 100% dochter van Martinair Holland. De transactie past in de reorganisatieplannen van Martinair Holland zoals eerder in de loop van 2007 aangekondigd.

Skyjob is actief op het gebied van het uitzenden en detacheren van flexibel personeel in de luchtvaart en reiswereld. Daarnaast is Skyjob onder de naam Martinair Promotions actief op het gebied van het plaatsen van hostesses en gastvrouwen ten behoeve van standbemanning bij beurzen, promotieteams, congressen en VIP-begeleiding.

Zaankracht Beheer is via haar dochteronderneming Zaankracht Uitzendbureau sedert 1983 actief op de arbeidsmarkt in de regio Zaandam en sinds 2006 in de regio Amsterdam en Schiphol. De kracht van Zaankracht is kwaliteit en flexibiliteit, waardoor adequaat kan worden gereageerd op vraag en aanbod vanuit het bedrijfsleven. De overname van Skyjob past in het streven van Zaankracht haar activiteiten op Schiphol te verstevigen en verder uit te breiden.

Contactpersonen:
Peter Bleeker Erik van Doeselaar Zaankracht Beheer B.V. Martinair Holland N.V.
06-51840664 020-6011799

Links:
www.zaankracht.nl
www.martinair.nl
www.skyjob.nl