Ingezonden persbericht


Dimension Data ontvangt opnieuw Gold-certificering in partnerprogramma Cisco

Barneveld, 28 januari 2008 - Dimension Data, leverancier van netwerkinfrastructuur-, contactcenter-, informatiebeveiligings- en (IP-)telefonieoplossingen, is in Nederland opnieuw gecertificeerd als Cisco Gold Certified Partner. Dit is de hoogste certificering in het partnerprogramma van Cisco. Elk jaar beoordeelt Cisco zijn partners opnieuw, een proces waarbij klanttevredenheid centraal staat. Daarnaast zijn de kennis en certificeringen van de medewerkers en de kwaliteit van de advisering belangrijke factoren. Ook dit jaar is Dimension Data goed door de audit gekomen, waardoor het bedrijf zijn status als Gold Certified Partner behoudt. Dimension Data is sinds 2002 Cisco Gold Certified Partner.

Ieder jaar worden gecertificeerde partners opnieuw beoordeeld. De verlenging van de Cisco Gold Certified Partner-status dankt Dimension Data mede aan een sterk op intranet gebaseerd, ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem voor de Nederlandse organisatie. Ook prijst Cisco de door Dimension Data ontwikkelde projectmanagementmethodiek met bijbehorende templates. Een ander groot pluspunt is het goed geïntegreerde call-tracking-systeem voor de servicedesk.

René Oskam, directeur Channels bij Cisco Nederland: "Dimension Data heeft diepgaande kennis opgebouwd van onze oplossingen en integreert deze succesvol bij klanten. Die zijn tevreden over de manier waarop Dimension Data Cisco-oplossingen bij hen inzet. Dit blijkt onder andere uit klanttevredenheidsonderzoek dat wij periodiek uitvoeren als onderdeel van ons partnerprogramma."

"Deze audit laat zien dat wij ons blijven richten op het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening en dat wij onze kennis voortdurend uitbreiden", zegt Ton van Horssen, Managing Director Dimension Data Nederland. "Ook in 2008 zullen wij blijven investeren in onze medewerkers, ons kwaliteitsmanagementsysteem en onze werkmethoden. Zo zijn onze klanten ervan verzekerd dat zij optimaal profiteren van de door ons opgedane kennis en ervaringen bij voorgaande projecten en van de nieuwste Cisco-oplossingen."



Ingezonden persbericht