Ingezonden persbericht


Kamerkrant vernieuwd

De Kamerkrant heeft een formulewijziging ondergaan en sluit daarmee beter aan op de behoefte van de ondernemers. De informatie van het grootste business-to-business blad van Nederland ligt dichter bij de beleving van de lezers en is aantrekkelijker vormgegeven met een grote foto op de voorpagina.

In de vernieuwde Kamerkrant zijn meer rubrieken met praktische informatie doorgevoerd zoals een regionale activiteitenagenda, en kaders met tips en adviezen. Daarnaast komen er meer ondernemers aan het woord. De Kamerkrant bevat nu ook meer foto´s en illustraties en de artikelen zijn korter. Het blad is ook online in te zien: www.kvk.nl/kamerkrant

Lezerswaardering

De Kamerkrant is een uitgave van de Kamer van Koophandel, en is met haar oplage van zo´n 800.000 exemplaren en een totaalbereik van 66,5%, het grootste b-to-b blad van Nederland. De krant verschijnt in 21 verschillende regionale edities. De Kamerkrant wordt goed gewaardeerd. Maar liefst 90% van de lezers vindt de Kamerkrant nuttig, zo blijkt uit een lezersonderzoek dat Synovate/Interview NSS in november vorig jaar heeft gehouden.

Kamer van Koophandel
De Kamer van Koophandel registreert in het handelsregister elke onderneming die zich in Nederland vestigt, op dit moment ruim 1,7 miljoen. Het handelsregister zorgt hiermee voor een actueel en transparant overzicht van het bedrijfsleven in Nederland. Daarnaast geeft de KvK voorlichting aan beginnende ondernemers, informeert ze bestaande bedrijven en stimuleert de KvK de economie met het initiëren en coördineren van (regionale) projecten. Op deze wijze stimuleert de KvK succesvol ondernemerschap in Nederland.

+++++++++++++