Makelaarsorganisatie bestaat 10 jaar in Nederland

28/01/2008 15:45



RE/MAX Nederland



Makelaarsorganisatie RE/MAX heeft tijdens haar jaarlijkse Awardsgala op 27 januari jl. haar tienjarig bestaan in Nederland gevierd. Eind jaren '90 heeft directeur Felix de Wit de franchiserechten voor Nederland verworven. Het oorspronkelijk uit de Verenigde Staten afkomstige makelaarsconcept op franchisebasis werd aanvankelijk kritisch bekeken en gevolgd door de gevestigde orde. Dat het franchiseconcept haar kracht heeft bewezen, blijkt wel uit de groei van de organisatie die inmiddels hard op weg is naar 100 kantoren.

De basis van het concept ligt in het zelfstandig ondernemerschap. Makelaars en financieel adviseurs zijn als zelfstandige ondernemers aan RE/MAX kantoren verbonden. De kantooreigenaar faciliteert een goede werkplek en regelt de back-office zodat de makelaar zich kan richten op de consument en daarmee het realiseren van de woonwensen van zijn klanten.

RE/MAX makelaars en financieel adviseurs onderscheiden zich in de markt door hun betrokkenheid bij de consument en hun full-service aanpak. Met andere woorden, zij werken niet pandgericht maar klantgericht. RE/MAX hanteert diverse marketingtechnieken om woningen tegen de beste prijs zo snel mogelijk verkocht te krijgen.

Doordat de makelaars en financieel adviseurs worden opgeleid binnen het eigen opleidingsinstituut (Real Estate Learning Center) en steeds de nieuwste trainingen op het gebied van aan- en verkoop, regelgeving, marketing en persoonlijk ontwikkeling volgen via een permanent educatiesysteem, zijn zij in staat om de consument het hoogst mogelijke niveau van service te bieden.

Over RE/MAX
Met meer dan 120.000 makelaars in meer dan 65 landen is RE/MAX de meest succesvolle makelaarsorganisatie ter wereld. In Nederland zijn er meer dan 85 kantoren van waaruit ruim 400 makelaars en financieel adviseurs actief zijn. Woningen van RE/MAX zijn naast www.remax.nl te vinden op DIMO, Huislijn, Woonkrant, Hetmooistehuis, VrijstaandWonen, Jaap en Zoekallehuizen.





http://www.remax.nl