Han van Wijk opnieuw gekozen tot Makelaar van het Jaar

28/01/2008 15:47



RE/MAX Nederland



Han van Wijk van RE/MAX Connect is er ook het afgelopen jaar in geslaagd om de titel 'Makelaar van het Jaar' te verwerven. Deze titel komt toe aan de makelaar die binnen het netwerk naast het verkoopsucces van woningen een voortreffelijke kwaliteit van service aan zijn klanten en collega-makelaars heeft verleend.

De uitreiking van de award 'Makelaar van het Jaar' vond afgelopen weekeinde plaats tijdens de "RE/MAX Night of the Stars". Een gala-avond waarbij alle RE/MAX makelaars en financieel adviseurs die zich in 2007 op een bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt, onderscheiden werden.

Financieel adviseur Jeroen van Loon is uitgeroepen tot 'Financieel Adviseur van het Jaar' en de kantooreigenaar Piet Burger van RE/MAX WoonWens Makelaars uit Roosendaal is uitgeroepen tot 'beste kantooreigenaar' in Nederland.

Naast de uitreiking van de awards, stond RE/MAX ook stil bij het tienjarig bestaan van de organisatie in Nederland dit jaar. Prominenten van RE/MAX Europe en de Landelijke Makelaars Vereniging (LMV) waren hierbij aanwezig.

RE/MAX is wereldwijd marktleider in onroerend goed en ook in Nederland is RE/MAX hard op weg naar de nummer één positie.

Over RE/MAX
Met meer dan 120.000 makelaars in meer dan 65 landen is RE/MAX de meest succesvolle makelaarsorganisatie ter wereld. In Nederland zijn er meer dan 85 kantoren van waaruit ruim 400 makelaars en financieel adviseurs actief zijn. Woningen van RE/MAX zijn naast www.remax.nl te vinden op DIMO, Huislijn, Woonkrant, Hetmooistehuis, VrijstaandWonen, Jaap en Zoekallehuizen.

Over de RE/MAX-formule
Franchisenemers van RE/MAX zijn zelfstandige ondernemers die een makelaarskantoor leiden. De binnen zo'n kantoor, eveneens zelfstandig functionerende, makelaars kunnen gebruik maken van de kantoorfaciliteiten, pr en marketingmiddelen en het wereldwijde netwerk van RE/MAX, om zich te profileren als full-service makelaars.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.remax.nl