Ingezonden persbericht


Nieuwsbericht

Hilversum 28 januari 2008

LARS BOOM EN FEMKE HALSEMA IN DE NIEUWSTE SHOW

Geert Wilders krijgt te veel aandacht van de media, aldus Femke Halsema. Zij is dinsdag 29 januari te gast bij Patrick Lodiers in De Nieuwste Show. Volgens Halsema heeft Wilders de media in gijzeling. Patrick wil van de leider van Groenlinks weten hoe zij vindt dat de media met Wilders zouden moeten omgaan.

Vanavond, maandag 28 januari, bezoekt verslaggever Tijl Beckand de kersverse wereldkampioen veldrijden Lars Boom. Tijl zal Lars helpen om zijn sport wat meer in de kijker te spelen. Want waarom is er maar één keer per jaar aandacht op TV voor een sport waar Nederland wereldkampioen is terwijl we worden doodgegooid met sporten waar we eigenlijk nauwelijks in presteren? Tijl geeft les in 'het sterrendom'.

De Nieuwste Show (samenwerking BNN en NOVA/NPS) is een satirisch programma dat het nieuws terugbrengt tot de rauwe essentie. Met een dagelijks nieuwsoverzicht van Arjen Lubach en met verslaggevers Tijl Beckand, Dara Faizi, Steyn de Leeuwe, Arie Koomen en Matthijs Wind. Elke maandag tot en met donderdag te zien rond de klok van 23:00 uur op 3.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie Nienke van Ankeren, tel: 035-6555321, Nienke.van.ankeren@bnn.nl