Ingezonden persbericht


PERSBERICHT: 28 januari 2008

Avaya breidt distributieovereenkomst met Telepage uit TER PUBLICATIE: 28 januari 2008
Avaya Nederland, leverancier van communicatienetwerken en -diensten aan de zakelijke markt, heeft het distributiecontract met Telepage Distributie in Eindhoven uitgebreid. Het bedrijf gaat vanaf heden ook Avaya IP Office, Avaya Communications Manager en de Avaya Unified Communications-producten leveren. Telepage richtte zich tot op heden voornamelijk op de Avaya Business Partners in de zorgsector. Door de uitbreiding van de distributieovereenkomst kan het bedrijf enerzijds deze markt beter bedienen met een ruimere keus aan oplossingen en anderzijds ook andere markten aanboren.

Telepage is de eerste distributeur die profiteert van het feit dat Avaya de specifieke zorgtoepassingen van de Integral-lijn nu ook beschikbaar heeft gemaakt voor IP Office en Avaya Communications Manager. De reden hiervoor is dat alle applicaties en speciale randapparatuur voor de zorgsector zijn doorontwikkeld, zodat deze nu ook geschikt zijn voor Avaya IP Office en Avaya Communications Manager. Dit betekent tevens dat alle Business Partners die nu IP Office en Communications Manager bieden, geen extra kennis meer hoeven op te doen op het gebied van Integral om deze specifieke zorgoplossingen te verkopen. Hierdoor kunnen Avaya en haar distributeurs uiterst eenvoudig hun bereik in de markt vergroten.

Richard van den Oudenalder, Channel Manager bij Avaya: "De afgelopen twee jaar heeft Telepage met de distributie van de Integral-systemen - voorheen Tenovis - een enorme groei doorgemaakt. Avaya biedt Telepage en haar Business Partners nu de mogelijkheid om de specifieke zorgtoepassingen breder te positioneren. Daarbij kunnen ze tegenwoordig ook de Avaya Unified Communications-producten aanbieden."

"Telepage heeft het afgelopen jaar veel geïnvesteerd in kennis en opleidingen. Daarnaast hebben we ons team uitgebreid met salesmanagers en engineers. Dit maakt Telepage tot een nog sterkere distributiepartner voor Avaya", zegt Guido Bothe, directeur van Telepage. "Doordat wij nu ook de IP Office-, Communications Manager- en de Unified Communications-producten leveren, zijn wij nog beter in staat onze partners optimaal te bedienen. Met name degenen die niet alleen in de zorg, maar ook in andere sectoren actief zijn, kunnen wij nu perfect ondersteunen met een compleet dienstenpakket. En dat is precies ons doel. Onze kracht ligt namelijk in het combineren van distributie, kennis en services."

Telepage is een Value-Added Distributor (VAD) die zich voornamelijk richt op de gezondheidszorg. De kracht van Telepage bestaat in het leveren en implementeren van gestroomlijnde oplossingen voor de communicatie tussen zorginstelling en patiënten, en de daarbij behorende managementtools. Door een afgewogen selectie van producten en diensten levert Telepage een unieke oplossing die volledig aansluit op de kritische eisen en wensen van zorginstellingen. De bereikbaarheid van het zorgpersoneel en de afhandeling van zorgoproepen staan daarbij centraal. Dit is niet alleen de constante focus van een zorgorganisatie, maar ook van Telepage.

Op de beurs Zorg & ICT 2008 zal Avaya samen met Telepage de gezamenlijke communicatietoepassingen demonstreren.