Gemeente Tilburg

Datum
28 januari 2008

Tijdelijke afsluiting Heuvelring tijdens carnaval

De Heuvelring wordt op vaste tijden afgesloten voor doorgaand verkeer. Tijdens de carnaval wordt de Heuvelring extra afgesloten. Op donderdag, vrijdag en zaterdag blijven de gebruikelijke tijden gehandhaafd (van 23.00 uur tot 06.00 uur de volgende ochtend). Op zondag is gedurende de optocht de Heuvelring voor alle verkeer afgesloten. Aansluitend is de Heuvelring vanaf 19.00 uur voor alle verkeer afgesloten, met uitzondering van lijnbussen, taxiŽs en hulpdiensten. Deze afsluiting duurt tot 06.00 uur de volgende ochtend. Op maandag en dinsdag is de Heuvelring afgesloten van 13.00 uur tot 06.00 uur de volgende ochtend.

Overige extra afsluitingen in 2008
De afsluiting van de Heuvelring op de donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht van 23.00 uur tot 06.00 uur blijft bestaan tot aan de herinrichting van de Heuvelring, na de zomer van 2008. In overleg met het evenemententeam en de politie is besloten de Heuvelring af te sluiten op alle extra horecanachten (zoals in de APV genoemd). Dit geldt na carnaval nog voor koninginnenacht, de nacht van eerste op tweede paasdag, de nacht van eerste op tweede pinksterdag en de nacht vóór Hemelvaartsdag. Over deze afsluitingen ontvangt u steeds een bewonersbrief.

Meer informatie
Voor vragen over de tijdelijke afsluiting kunt u terecht bij Fred van Nistelrooij, procesmanager Cityring, bereikbaar via telefoonnummer 013- 542 88 99.