Persbericht

Manhattan Associates' Flow Management-oplossing maximaliseert rendabiliteit en service-niveau van verkoopkanalen ~ Netwerkgebaseerd distributiemodel synchroniseert vraag-, aanbod- en voorraad-strategieën voor de supply chain ~

Nieuwegein, 28 januari 2008 - Internationale aanbieder van supply chain-oplossingen Manhattan Associates, Inc. (Nasdaq: MANH - News) introduceert Manhattan Associates Flow Management. Dit is een cross-suite oplossing die bedrijven de mogelijkheid biedt om alle aspecten van productdistributie - van het voorspellen en plannen van voorraad tot allocatie en distributie - te synchroniseren. Flow Management is onderdeel van het Manhattan SCOPE(TM) portfolio voor supply chain-optimalisatie. Het is ontwikkeld om te verzekeren dat beslissingen over distributie optimaal zijn en in lijn met de real-time vraag-, aanbod- en inventaris-strategieën worden genomen.

"Flow Management optimaliseert de besluitvorming op het gebied van distributie van een warehouse-gebaseerde benadering naar een netwerk-gebaseerd multidisciplinair model", zegt Eddie Capel, executive vice president product management van Manhattan Associates. "Met het gebruik van Flow kan voorraad in real-time verplaatst worden naar de kanalen en distributielocaties die zorgen voor de meest rendabele invulling van mogelijkheden. Alle oplossingen worden real-time geüpdated, waardoor de toekomstplannen en besluitvorming worden geoptimaliseerd."

Manhattan's Flow Management zorgt ervoor dat bedrijven veranderingen real-time kunnen doorvoeren in de vraag-, aanbod- en voorraad-strategieën. Het zorgt ervoor dat het verplaatst wordt naar de meest rendabele locatie in het netwerk, of dat nu direct naar klanten gaat, naar andere opslaglocaties of andere distributiecentra. Door het benutten van de kracht van het Manhattan SCOPE Supply Chain Optimisation Platform, kunnen bedrijven hun gegevens, processen en bronnen inrichten op basis van hun zakelijke doelstellingen.

"Het managen van een doorstromend distributiemodel vraagt om een strakke coördinatie van de verschillende departementen en functionele grenzen, die allemaal moeten voldoen aan verschillende eisen", zegt Scott Fenwick, senior director product strategy bij Manhattan Associates. "Flow Management biedt de complete inrichting van voorspellingen, aanvullingen, ordermanagement en warehouse-management systemen als een enkele oplossing voor het verschaffen van complete supply chain-optimalisatie."

(287 woorden)

NOOT VOOR DE REDACTIE

Over Manhattan Associates, Inc.
Manhattan Associates biedt wereldwijde supply chain-oplossingen aan organisaties die supply chain-software, -processen en -technologie als strategische voorwaarden voor marktleiderschap beschouwen. Het software-portfolio van het bedrijf omvat vijf essentiële productgroepen voor de supply chain: Planning en Forecasting, Inventory Optimisation, Order Lifecycle Management, Transportation Lifecycle Management en Distribution Management. Deze productgroepen worden verbeterd door Platform Applications - waaronder Supply Chain Intelligence, Supply Chain Visibility en Supply Chain Event Management - die de informatie en processen organiseren en aanleveren op een manier die nodig is om supply chains te optimaliseren over functies en locaties heen, zowel binnen als buiten een onderneming. Een Supply Chain Process Platform biedt een complete architectuur die flexibiliteit en schaalbaarheid bevordert en tegelijk de kosten van de implementatie, evolutie en ondersteuning van de oplossing tot een minimum beperkt. Ruim 1200 klanten gebruiken wereldwijd de complete supply chain-oplossingen voor het verbeteren van hun winstgevendheid en het opbouwen van een duurzaam competitief voordeel. Meer informatie is te vinden op www.manh.com.