Ingezonden persbericht


Utrecht, 28 januari 2008

WeLL Design betrokken bij opening Projectcentrum Bouwinnovatie

Op 21 januari 2008 is het Projectcentrum Bouwinnovatie van de Hogeschool Utrecht feestelijk geopend. Drs. Walter Lentingh van Ecofys hield een inleiding over de verwachtingen die zij hebben met betrekking tot het samenwerken in projecten en ir. Mathijs van Dijk van WeLL Design vertelde over zijn ervaringen van de samenwerking met de HU en studenten over de afgelopen twee jaar in het project 'Sneetje Huis'.

De voorzitter van de faculteit ir. Robert Blom vertelde over de ambitie van de HU om het kenniscentrum van Het nieuwe bouwen te worden. De heren Blom, Van Dijk en Lentingh verrichtten gezamenlijk de openingshandelingen.

Zie ook www.probi.hu.nl met illustraties van Sneetje Huis - een initiatief van WeLL Design en MetzConsult.

WeLL Design's Rinze appelstrooppotjes van CSM worden hergebruikt

Het Martini Ziekenhuis in Groningen heeft CSM appelstrooppotjes in gebruik genomen. Niet als verpakking van appelstroop, maar voor oudere patiënten om hun kunstgebit in te bewaren. WeLL Design, dat ook al verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van de zeer succesvolle Crazy Stroopstift, ziet hiermee een van de bedoelingen van haar ontwerp gerealiseerd: het 2e gebruik van het appelstrooppotje, onder andere doordat het deksel onlosmakelijk is verbonden aan de pot.

Zie ook http://www.csmsuiker.nl/producten.asp?action=onzestroopproducten

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mathijs van Dijk (06 51 683 567, mathijs.vandijk@welldesign.com).