RET

RET bedankt trouwe vaste klant

Maandag 28 januari

Op maandag 28 januari overhandigt Pedro Peters, algemeen directeur RET, in de Servicewinkel op de Coolsingel, bloemen en cadeaus aan een zeer trouwe klant van de RET, de heer T. Molenaar. De heer Molenaar koopt al veertig jaar achter elkaar een jaarabonnement bij de RET. Reden genoeg om de heer Molenaar eens extra in het zonnetje te zetten.

Mijlpaal

Al veertig jaar achter elkaar koopt de heer Molenaar trouw zijn jaarabonnement bij de RET. Een echte mijlpaal, zowel voor de heer Molenaar als voor de RET en dus goed voor een feestelijke bijeenkomst in de RET Servicewinkel. "Dit is echt bijzonder, dit is nog nooit voorgekomen bij de RET", aldus Pedro Peters in zijn toespraak.

Na de toespraak van Pedro Peters, bloemen, een RET waardebon en kaartjes voor Railz Miniworld, kreeg de heer Molenaar een rondrit aangeboden met de historische tram lijn 10.

Een cadeau dat bij "tram hobbyist" de heer Molenaar in zeer goed aarde viel. De heer Molenaar maakte vervolgens met een aantal genodigden een rondrit met de historische tramlijn 10, van Coolsingel (opstap) richting Barendrecht (Carnisselande) en terug.

---