Ingezonden persbericht


M-Visible
PERSBERICHT Amsterdam, 28 januari 2008

Pellegrini Brothers schitteren met hun
bekroonde Gouden Clown act in Palazzo
Geniet nog tot en met 24 februari van de ultieme combinatie van theater en sfeervol dineren op sterrenniveau

Pellegrini Brothers
Op het 32ste internationale circusfestival van Monte Carlo wonnen de Pelligrini Brothers de prestigieuze gouden clown, de 'oscar van de circuswereld'. Deze vier Italiaanse heren schitteren momenteel met hun adembenemende act in Palazzo. Kracht, behendigheid, betrouwbaarheid en elegantie zijn de belangrijkste kwaliteiten die de Pellegrini Brothers zo bijzonder maakt. De broers zijn de vierde generatie van circus artiesten uit de familie. Hun vader, grootvader en overgrootvader lieten al een fantastische act van acrobatiek zien. De vier broers combineerde 1983 hun kwaliteiten en vormde daarmee een van de uniekste en adembenemende hand-balance act die er tot nu toe is. Ze trotseren de zwaartekracht op een manier waardoor het publiek vol spanning aan hun stoel gekluisterd blijft zitten. Palazzo is zeer trots dat de Pelligrini Brothers nog t/m 24 februari te zien is hun nostalgische spiegeltent.

Palazzo - Theater van de zintuigen
Palazzo is een ultieme combinatie van theater en sfeervol dineren op topniveau en wordt ook wel het theater van de zintuigen genoemd. Voor Palazzo 2007/2008 heeft twee Michelinster-kok Ron Blaauw, befaamd om zijn eigen restaurant in Ouderkerk aan de Amstel, een geheel nieuw menu samengesteld en verzorgen internationaal geprezen artiesten een verbluffende nieuwe theatershow vol humor en acrobatische hoogstandjes.

Locatie
De nostalgische Palazzo spiegeltent staat tot en met 24 februari 2008 in de beeldentuin van het Westerpark, direct naast de Westergasfabriek in Amsterdam. www.palazzo.nl

Kaartverkoop via telefoonnummer 0900-PALAZZO (0900-7252996) of via www.palazzo.nl Prijzen variëren van E109,- tot E139,- (excl. dranken en parkeerkaart)

Voor meer persinformatie en fotomateriaal kunt u contact opnemen met M-visible Guillemette Philips-Thole van M-Visible, 020-4353010 email; guillemette@m-visible.nl