Opening Clubsportive Haarlem

28/01/2008 17:25



Club Sportive B.V.



Amsterdam 28 januari 2008 - Clubsportive Haarlem heeft 26 januari 2008 haar deuren geopend in het monumentale pand aan de Raaks 7 te Haarlem. Clubsportive heeft na een grondige verbouwing in het voormalige Postkantoor een unieke health club gerealiseerd. Clubsportive Haarlem maakt onderdeel uit van de gehele herontwikkeling van het voormalig postkantoor, een project van multidisciplinaire vastgoedonderneming Fortress. Met ruim 2000m2 biedt Clubsportive Haarlem een zeer compleet assortiment mede door haar unieke fitness.

Aan de inrichting van de clubs van Clubsportive wordt veel aandacht besteed. Om de architectuur in stand te houden werkt Clubsportive samen met het toonaangevende ontwerpbureau Concrete uit Amsterdam. Concrete heeft ervoor gezorgd dat de inrichting een eigen sfeer en karakter heeft gekregen die past bij de sfeer van het pand en de beleving die Clubsportive wil uitstralen.

Clubsportive is een onderscheidende fitnessketen die de nadruk legt op creativiteit, interieur, muziek en entertainment. Clubsportive gelooft in de principes: kwaliteit, professionaliteit, sfeer, inspiratie en een positieve energie. Clubsportive telt op dit moment negen vestigingen verdeeld over vijf grote steden. In juli 2008 zal in Eindhoven de tiende vestiging zijn deuren openen. De snelle groei is te danken aan de kracht en visie van Clubsportive. Naast het traditionele assortiment als: bodyshape, step en aerobiclessen geven zij ook andere activiteiten, zoals live dj performance in the gym en catwalk training.

Clubsportive besteed veel aandacht aan danslessen voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 16 jaar. In verschillende leeftijdgroepen zijn er Streetdance lessen te volgen. Naast al onze faciliteiten bieden we ook kinderopvang voor de sportende leden van Clubsportive.

Links: www.clubsportive.nl
www.fortress.nl





http://www.clubsportive.nl


Noot voor de redactie:

Noot voor redactie,