Ingezonden persbericht


Persbericht

Tamar van de Paal benoemd tot Vice President Spotzer Studio

Y&R Executive leidt het snelgroeiende commercial creatienetwerk

Amsterdam, 28 januari 2008 - Spotzer Media Group BV, het internationale reclamebureau dat zich richt op het MKB, heeft de Nederlander Tamar van de Paal benoemd als Vice President Spotzer Studio. Hij is hiermee verantwoordelijk voor het runnen van deze snelgroeiende studio waar online commercials ontwikkeld worden (zie www.spotzerstudio.com).

Sinds de lancering vorig jaar hebben meer dan 2.500 creatieven van over de hele wereld zich bij Spotzer aangesloten om mee te werken aan het maken van ready-to-air videocommercials voor de online bibliotheek. Deze studioleden zijn onder andere freelance creative directors, copywriters, filmmakers en videographers, muzikanten, voice artists, directors, producenten en productiebedrijven. Van de Paal is verantwoordelijk voor het managen van dit netwerk én de creatieve ontwikkeling- en acquisitieteams van Spotzer.

De heer van de Paal is ervaren, zeer gewaardeerd in de bureauwereld en heeft aanzienlijke brand management en digitale ervaring in zowel Europa als Amerika. In 1997 sloot hij zich bij de Y&R Wunderman Group aan, waar hij verschillende senior posities bekleedde in management en business development. Meest recent werkte van de Paal in Londen als Business Development Director en lid van Wunderman's Executive Board.

"Ons bedrijfsmodel en salesstrategie zijn compleet anders dan die van traditionele bureaus. Toch moeten wij net zo goed reclame van hoge kwaliteit produceren", aldus Andrew D. Klein, CEO van Spotzer. "Tamar heeft brandmanagement ervaring van wereldniveau en een sterk financieel en peoplemanagement vermogen. Hij past perfect as het hoofd van onze creatieve initiatieven."

"De creatieve professionals die zich hebben aangesloten bij Spotzer Studio zijn qua talent, diepgang en variëteit absoluut van een indrukwekkend hoog niveau", voegt van de Paal toe. "Ons vermogen om reclame van hoge kwaliteit tegen verbazingwekkend lage kosten te creëren is aanzienlijk en dit zal alleen nog maar sterker worden. Ik ben zeer enthousiast om mee te kunnen werken aan de realisatie van een ware revolutie in de manier waarop reclame wordt ontworpen en geproduceerd."

Tamar van de Paal, Vice President Spotzer Studio

Deze foto is in hoge resolutie te downloaden via: http://www.edelmanpr.nl/pressroom.php?Action=Illustrations&CompanyId=69

Over Spotzer
Spotzer maakt effectieve videoreclame snel, gemakkelijk en betaalbaar voor lokale bedrijven over de hele wereld. Via de website (www.spotzer.com) helpt Spotzer klanten bij het plannen en uitvoeren van zeer gerichte reclamecampagnes op televisie, internet en narrowcastingnetwerken. Voor slechts 10.000 Euro kunnen klanten een complete campagne aanschaffen met een professioneel geproduceerde commercial en een toegespitst mediaplan. Dit zorgt ervoor dat de boodschap effectief de juiste doelgroep bereikt, waar en wanneer deze ook aan het kijken is.

# # #

Spotzer
Nina Breuning
Edelman - Amsterdam
+31 20 3010980
Mailto:nina.breuning@edelman.com

Christel van der Boom
Edelman - U.S.
+1 650-762-2948
Mailto:christel.vanderboom@edelman.com