Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Operaliefhebbers opgelet!

VIP opera-arrangementen in Hotel de l'Europe

Amsterdam, 28 januari 2008 - New York Metropolitan Opera is een van de meest befaamde operahuizen in de wereld. Nu zijn prachtige opera's zoals Tristan und Isolde(Wagner) en La Bohème(Puccini) ook live te zien in Amsterdam. Tuschinski Theater heeft een overeenkomst gesloten met de wereldberoemde New York Metropolitan Opera om acht topproducties te vertonen in 'High Definition digital projection'. Deze opera's zijn dus live via het metershoge scherm in zaal 1 van het fameuze Amsterdamse Tuschinski Theater te zien. In samenwerking met Tuschinski biedt Hotel de l'Europe geweldige VIP-arrangementen aan voor de laatste 5 opera's tot mei 2008.

Een bijzondere avond uit
De avond gaat van start met een ontvangst in Hotel de l'Europe anderhalf uur voor de aanvang van de zaterdagavondvoorstelling, waar operaliefhebbers onder het genot van culinaire hoogstandjes van de Franse meesterkok Jean Jacques Menanteau, een drankje, live pianomuziek en prachtig uitzicht over de Amstel alvast in de stemming kunnen komen. Vervolgens loopt iedereen naar het nabijgelegen Tuschinski Theater waar de opera live wordt uitgezonden op het uitstekende scherm in de welbekende hoofdzaal van Tuschinski. Na afloop van het concert kan men tijdens een drankje in Hotel de l'Europe nog even nagenieten van de fantastische voorstelling. Dit avondvullende arrangement, georganiseerd door Hotel de l'Europe, is verkrijgbaar voor een bedrag van E 65,- per persoon.

Theatermenu's
Restaurant Excelsior biedt een theatermenu aan. Binnen zestig minuten serveert meesterkok Jean Jacques Menanteau een menu van drie gangen à E 49,- uit zijn verfijnde en innovatieve keuken. Theatermenu's zijn te verkrijgen van 18.00 uur tot 23.00 uur. De liefhebber kan ook kennis maken met de intieme, informele sfeer van Brasserie Le Relais. Voor E 32,50 kan men genieten van een drie gangen diner voor of na de voorstelling.

Reserveren
Voor meer informatie en data var deze bijzondere arrangementen zie www.leurope.nl. Voor het maken van een reservering kan men contact opnemen met de salesafdeling: 020 - 5311 635/633 of mail met sales@leurope.nl.

Hotel de l'Europe ligt in het centrum van Amsterdam aan de Nieuwe Doelenstraat 2-8. Het hotel (21 éénpersoonskamers, 56 tweepersoonskamers, 17 junior suites, 5 suites en één bruidssuite) is lid van The Leading Hotels of the World. Het restaurant Excelsior is lid van de Alliance Gastronomique, een samenwerkingsverband van 37 toprestaurants in Nederland en België. Hotel de l'Europe staat voor 110 jaar historie, traditie en stijl en maakt van gastvrijheid een kunst. Bel voor reserveringen naar 020-53 11 779 of zie voor meer informatie www.leurope.nl.



Ingezonden persbericht