Volledig aan Windows Vista gewijd tijdschrift PCM VistaInfo.nl


Combineert uitdagende inhoud met online content

HAARLEM, 20080128 -- Vanaf vandaag ligt het eerste nummer van het volledig aan Windows Vista gewijde magazine PCM VistaInfo.nl in tijdschriftenwinkels en supermarkten. PCM VistaInfo.nl is de nieuwe naam van het populaire tijdschrift Hasta la Vista van HUB Uitgevers.

In 2007 kocht HUB Uitgevers naast de tijdschriften PCM, ComputerIdee en PowerUnlimited, tevens de Nederlandstalige Windows Vista-website www.vistainfo.nl. Door deze populaire website te koppelen aan de sterke content en naamsbekendheid van het magazine, weet PCM VistaInfo.nl een ijzersterke positie in de markt te veroveren.
In de aankomende uitgaven van PCM VistaInfo.nl zal de lezer merken dat de interactie tussen het blad en de website hoog in het vaandel staat, wat ook de bezoekers van de VistaInfo.nl website moet stimuleren tot aanschaf van het tijdschrift zelf. Vice versa zal de lezer in de weken tussen het verschijnen van de nieuwe uitgaven op de VistaInfo-website nieuws, tips en trucs en andere zaken rondom Windows Vista kunnen vinden én volgen. Ook een inmiddels levendig forum draagt bij tot het uitwisselen van gedachten tussen lezers van het tijdschrift en gebruikers van de website, wat tevens zorgt voor een prima synergie tussen lezers en redactie.

PCM VistaInfo.nl zal in 2008 regelmatig spraakmakend zijn, zowel online als in de tijdschriftenrekken!