Ingezonden persbericht


Wie niet lachen kan, moet geen winkeltje beginnen!

Op 28 januari 2008 heeft Vice Versa Noord Nederland weer haar jaarlijkse bijeenkomst in het Hampshire Plaza Hotel te Groningen. Adjiedj Bakas, trendwatcher, geeft zijn visie op de trends voor Noord Nederland. Bakas schreef de bestsellers "Megatrends Europe" en "Megatrends Nederland".

Adjiedj heeft zijn wortels in drie continenten en weet zijn publiek voor zich in te nemen. Hij wordt gezien als inspirerend, humoristisch en visionair spreker. In 2007 kwamen "Leven zonder olie"en "Megatrends van grimlach tot ironie uit" . In het laatste boek wordt onder andere afgerekend met moppen over domme blondjes en miss Piggies. De humor wordt universeler.

Voor deze avond spitst hij de trends toe op Noord Nederland. Waar kunnen we rekening mee houden als manager, beleidsmedewerker of ondernemer? Zijn slogan is: de Toekomst is NU.

Vice Versa verwacht een inspirerende avond, waar behoorlijk gelachen wordt en een zak vol ideeën om thuis nog eens over na te denken. Belangstellenden kunnen zich aanmelden op www.viceversanoordnederland.nl. Bakas start om 20.00 uur. Kosten zijn 37,50 inclusief borrel.

Voorafgaand aan de avond is er vanaf 18.00 uur een warm netwerkbuffet voor 24,50 aanmelden bij Hampshire Plaza Hotel : 050 5248016.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Frida Pathuis, bestuurslid: 06 51 999 785 of 050 4063377