Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DREMEL EUROPE EN ROTOZIP EUROPE WORDEN HOOFDSPONSORS VAN GIEDO VAN DER GARDE

Veenendaal, 28 januari 2008, Dremel Europe en Rotozip Europe hebben besloten flink te gaan investeren in de racecarrière van Giedo van der Garde. De twee bedrijven zullen de komende twee jaar namelijk hoofdsponsor van de 22-jarige coureur uit Veenendaal zijn. Om die reden zullen de logos van Dremel Europe en Rotozip vanaf komend seizoen groot op Giedo van der Garde's racewagen en race-overall te zien zijn. Dremel en Rotozip zijn beide onderdeel van Bosch.

Dremel en Rotozip hebben Giedo van der Garde als ambassadeur gekozen, vanwege zijn talent en rijderskwaliteiten. Zij willen hem graag gaan helpen om in de Formule 1, de koningsklasse van de autosport, te komen. Van der Garde was vorig jaar testcoureur van het Spyker F1-team en heeft inmiddels zijn eerste tests voor Force India F1 erop zitten. Ook was Giedo actief in de World Series by Renault, een belangrijke kweekvijver voor nieuw racetalent. In dit kampioenschap eindigde hij als zevende. Dit jaar zal Van der Garde in de World Series by Renault rijden voor het nieuwe P1 Motorsport-team.

Giedo van der Garde zei over de steun van Dremel Europe en RotoZip: "Ik ben ontzettend blij en trots dat ik de komende twee jaar op de steun van Dremel Europe en RotoZip kan rekenen. Het zijn niet de eerste de beste sponsors natuurlijk, want vorig jaar steunden ze bijvoorbeeld ook al het Spyker Formule 1-team. Ik zal er alles aan doen om mij dit jaar met goede prestaties in de kijker te rijden en weet zeker dat ik Dremel en RotoZip niet teleur zal stellen!"

Over Dremel: Sinds de uitvinding van de multitool, meer dan zeventig jaar geleden, wordt Dremel gezien als een zeer betrouwbaar gereedschapmerk. Dremel maakt niet alleen gereedschap voor de echte professionals, maar ook voor de doe-het-zelver. In 1995 landeerde het Amerikaanse bedrijf zijn producten in Europa, en met groot succes. Dremel staat synoniem voor innovatie en kwaliteit. Dremel Europe was de afgelopen twee jaar een officiële partner van het Spyker F1-team.

Over RotoZip: RotoZip is ijzersterk als het gaat om gereedschappen en accessories om moeilijke materialen snel, gemakkelijk en nauwkeurig te snijden. Het bedrijf is in 1972 ontstaan, toen een professioneel plaatser van gipsplaten een betere manier bedacht om gipsplaten te snijden. RotoZip is tegenwoordig marktleider als het gaat om snijtechniek, en dan niet alleen wat betreft het snijden van gipsplaten, maar ook van een grote diversiteit aan andere materialen (waaronder tegels, spaanplaat en laminaat). RotoZip was vorig jaar een officiële partner van het Formule 1-team van Spyker.

De samenwerkingsdeals met Dremel Europe en RotoZip zijn tot stand gekomen dankzij Gr8Industries.com.