Ordina Beheer NV

Business Intelligence 2008 How to organise your BI? Hoe komt u aan uw nodige stuurinformatie? En wie helpt u bij de interpretatie van de gegevens? Organisaties investeren fors in BI-platforms en BI-projecten, om de informatie op de juiste manier in de organisatie beschikbaar voor de gebruikers te maken. Inspanningen die echter verloren dreigen te gaan als vervolgens de organisatie van BI achterblijft.

Het gebruik van Business Intelligence is niet langer voorbehouden aan executives en hoger management. Steeds vaker wordt ook in lagere managementregionen en op de werkvloer BI ingezet om betere beslissingen te kunnen nemen. Met de toename van het aantal gebruikers wordt BI een steeds belangrijker bedrijfsfunctie. Hoe organiseert u deze bedrijfsfunctie zodat de hele organisatie er optimaal gebruik van kan maken zonder dat de kosten exploderen?

De 12e editie van het Business Intelligence congres is gericht op de knelpunten in de organisatie van uw BI die nu verhinderen dat uw business intelligence goed rendeert. Welke knelpunten zijn dat en hoe kunt u uw Business Intelligence dus beter organiseren om een maximaal profijt uit uw investering te behalen?

Om die vraag te beantwoorden zal tijdens dit congres centraal staan hoe u:


- met een goede BI-strategie uw organisatie succesvoller maakt
- borgt dat uw BI wordt bestuurd in lijn met de doelen van uw organisatie
- na oplevering van het project BI de organisatie rondom BI vorm kunt geven
- de juiste BI-rollen en BI-processen vaststelt
- de kloof tussen business en ICT kunt overbruggen
- zorgt dat de beschikbare informatie ook daadwerkelijk wordt gebruikt

Business Intelligence is de kinderschoenen ontgroeid. Het wordt tijd om BI daadwerkelijk de positie te geven van de belangrijke bedrijfsfunctie die het is geworden.

Kom naar dit congres en zorg dat u uw Business Intelligence goed organiseert!

Datum: 29 januari 2008 Locatie: Figi, Zeist

Brochure