Opsporing Verzocht AVRO Opsporing Verzocht

Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 13.20 uur op Ned. 2.

Zaken dinsdag 29 januari

* Sittard/Breda: Ramkraken juweliers

* Purmerend: Inbraak tankstation

* Breda: Schietpartij

* Amsterdam: Moord man

* Bladel: Diefstal bij Fixet

* Eindhoven: Openlijke geweldpleging

* Resultaten uitzending 22 januari en eventueel opgeloste zaken

Sittard/Breda: Ramkraken juweliers
Dinsdag 8 januari wordt in Sittard een juwelierszaak overvallen. Precies een week later probeert waarschijnlijk dezelfde dadergroep het bij een juwelierszaak in Breda. Van beide keren zijn bewakingsbeelden.

Purmerend: Inbraak tankstation
In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 oktober breken dieven in bij een Total tankstation in Purmerend. Die dieven nemen zelfs 2 dekbedhoezen mee om hun buit in te doen. Ze zijn gefilmd door een bewakingscamera.

Amsterdam: Moord man
Zondag 18 november wordt de uit Engeland ontsnapte Simon John Cowmeadow in Amsterdam op straat vermoord. Voorbijgangers vinden hem. Cowmeadow blijkt al 5 jaar lang met een valse identiteit in ons land te leven.

Eindhoven: Openlijke geweldpleging
In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 november 2007 wordt een 22-jarige man zwaar mishandeld. 6 jongens schoppen slaan hem zo erg, dat hij nog maar 40% zicht in een van zijn ogen heeft.

Breda: Schietpartij
Zondag 9 december 2007, vindt in de Columbusstraat in Breda een schietpartij plaats waarbij een man zwaargewond raakt. De schutter lijkt een link met Krimpen a/d Ijssel te hebben.

Bladel: Diefstal bij Fixet
Vrijdag 14 september 2007 steelt een onbekende man gereedschap bij een winkel in Bladel. De truc waarmee hij dat doet is gefilmd door bewakingscamera's.