Gemeente Oirschot

Activiteiten KBO Oirschot De Beerzen
ouderenproof.jpg

In het Weekjournaal van vorige week stond het cursusaanbod van KBO Oirschot De Beerzen. Naast deze cursussen vinden er nog een aantal andere activiteiten in "D'n Inloop" plaats.
Zo hebt u de mogelijkheid om jeu de boules te spelen op een dubbele baan bij het activiteitencentrum. Er wordt op dinsdagochtend, dinsdagmiddag en woensdagmiddag gespeeld. Bij voldoende belangstelling komen daar andere dagdelen bij.

Op dinsdagmiddag of donderdagmiddag kunt u gebruik maken van de hobbyruimte. U kunt dan gebruik maken van diverse houtbewerkingmachines. De hobbyclubs staan onder deskundige begeleiding. Op vrijdagmiddag wordt er recreatief gebridged. Sinds enige tijd beschikken we over een uitstekend biljart. Op verschillende dagen spelen we hierop. Voor leden is het mogelijk van het biljart gebruik te maken, informatie bij "D'n Inloop". Tijdens de openingstijden van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.30 uur en zaterdags van 10.00 tot 13.00 uur kunt u in "D'n Inloop" terecht voor de kringloop. Hier worden goede gebruikte artikelen aangeboden.

D'n Inloop is ook het vertrekpunt van diverse buitenactiviteiten. Er zijn 3 wandelgroepjes, die er wekelijks op uit trekken. Op woensdagochtend is er een snelle groep, die vertrekt om 8.45uur. De maandagochtendgroep doet het iets rustiger aan, die vertrekt om 9.00 uur. Op vrijdagmorgen kunt u om 9.00 uur vanuit de "D`n Inloop" meedoen met Nordic Walking. Vanaf donderdag 10 april zijn er weer fietstochten. Vertrek om 14.00 uur vanuit "D`n Inloop".