Videopresentaties op Makelaarsite

29/01/2008 12:29



SpotNu.nl



Apeldoorn 29 januari - Steeds vaker staan huizen langer te koop. Open Huis acties zijn tijdrovend, kostbaar en leveren vaak niet het gewenste resultaat op. Potentiële kopers oriënteren zich altijd eerst op het internet. SpotNu.nl biedt aan makelaars een nieuw marketinginstrument: de videopresentatie van huizen gepresenteerd op de eigen site van de makelaar.

Lokale markt
Makelaars genieten vaak grote naamsbekendheid in de eigen regio. De concurrentie is hevig. De site van de makelaar is het visitekaartje en wordt geraadpleegd voor informatie en woningaanbod. Geïnteresseerden kennen vaak de buitenkant wel van een huis. Juist met een videopresentatie biedt de makelaar de bezoeker de kans om het woningaanbod zo reëel mogelijk te presenteren. Zo kan er een goed beeld gegeven worden van de binnenkant van het huis, tuin en schuur. De site neemt de functie van de etalage bij de makelaar over. De tijdrovende bezichtigingen zullen afnemen. Alleen echte geïnteresseerden zullen hierom vragen.

Videopresentatie maken
SpotNu.nl maakt echte videopresentaties en werkt niet met foto's die ingezoomd worden en de schijn moeten wekken een videopresentatie te zijn. Dat heeft de kritische koper toch wel door. SpotNu.nl maakt de videopresentatie, eventueel aangevuld met tekst, voice-over of muziek. SpotNu zal de presentatie online zetten met de aanvullende tekstinformatie. De makelaar kan zelf ook het beeldmateriaal aanleveren.

Video's op site van makelaar
De videopresentaties worden "ingebouwd" via een code op de site van de makelaar, maar vergen geen dure server ruimte. Dit is erg gemakkelijk. Door de geavanceerde programmatuur van SpotNu.nl draaien de videopresentaties op de servers van Spotnu.nl. Zo is snelheid van het laden en afspelen van de video's altijd gegarandeerd.

Betaalbaar
Het maken van een videopresentatie van een huis kost eenmalig 150,00 euro. Voor het plaatsen van de video op de servers van het platform www.spotnu.nl wordt maandelijks 21,00 euro in rekening gebracht. De videopresentatie wordt desgewenst ( kosteloos ) op DVD bijgeleverd.

Informatie
Voor meer informatie over dit product kunt u contact opnemen met Peter-Jan Bosgoed Commercieel directeur - 06 140 45 144.





http://www.spotnu.nl/index.php?id=95&u=779823&i=96