Gemeente Ede

nummer 20 / Ede, 29 januari 2008

In opdracht van Stichting Bedrijventerreinen Ede Deparkmanager.nl gaat parkmanagement bedrijventerreinen uitvoeren

Deparkmanager.nl gaat het parkmanagement op Frankeneng, Heestereng, Kievitsmeent, Bedrijvenpark de Vallei en bedrijventerreinen A12 Ede-Veenendaal uitvoeren.

Parkmanagement
Parkmanagement is het gezamenlijk werken aan een veilig, schoon en duurzaam bedrijventerrein en is gebaseerd op drie pijlers; collectieve inkoop, beheer openbare ruimte en collectieve projecten als bijvoorbeeld beveiliging. Door samenwerking ontstaan zowel financiële als kwalitatieve voordelen voor de ondernemers gevestigd op de bedrijventerreinen, aldus Etienne Schiffelers, directeur van deparkmanager.nl. Wij maken deze voordelen direct concreet zodat de overweging tot deelname niet moeilijk is.
De Parkmanager.nl werkt in opdracht van de Stichting Bedrijventerreinen Ede. In deze stichting werken de gemeente Ede en de bedrijven op de bedrijventerreinen samen. De gemeente Ede is verantwoordelijk voor het beheer van de openbare ruimte. De individuele bedrijven zijn verantwoordelijk voor hun eigen terreinen. Samenwerking biedt beide partijen veel voordelen.

De bedrijventerreinen
De bedrijventerreinen in Ede verschillen qua opzet sterk van elkaar. Dit vraagt om maatwerk. Per bedrijventerrein stelt Deparkmanager.nl samen met de lokale ondernemers een projectplan op voor de komende drie jaar. Alleen zó kan er sprake zijn van toegevoegde waarde voor de ondernemers, aldus Schiffelers.
Bedrijven op de bestaande bedrijventerreinen nemen op vrijwillige basis deel aan parkmanagement. De komende twee maanden verzorgt Deparkmanager.nl presentaties op de verschillende bedrijventerrein en krijgen de individuele ondernemers bezoek om de meerwaarde van deelname zichtbaar te maken.

---