Cap Gemini Nederland



PERSONALIABERICHT

Utrecht, 29 januari 2008

Emiel Zandvliet nieuwe Director Marketing & Communicatie Capgemini Nederland

Emiel Zandvliet is onlangs benoemd tot Director Marketing & Communicatie van Capgemini en volgt daarmee Marco de Ruiter op, die bij Capgemini business consultant is geworden op het gebied van innovatie en automatisering van marketing-, sales- en communicatieprocessen (onder andere CRM).

Zandvliet is sinds 1985 actief in de wereld van IT waar hij achtereenvolgens bij Internatio Müller en Unisys werkte. In 1998 stapte hij over naar Capgemini en bekleedde diverse functies, waaronder de afgelopen vijf jaar de rol van Director Accelerated Delivery Center, dat zich in de markt bewezen onderscheidt door het bieden van voorspelbare en transparantie in projectontwikkeling.

Over zijn nieuwe rol zegt Zandvliet: "Op basis van succesvolle projecten en contracten wil ik Capgemini overtuigend positioneren bij IT- en business management als een nationaal en internationaal opererende zakelijke dienstverlener. Hierbij zal ons onderscheidend vermogen tot uiting komen door onze unieke manier van samenwerken met de klant, gekoppeld aan de synergie tussen onze consultancy-, technology- en outsourcingservices."

EINDE BERICHT

Over Capgemini
Capgemini levert aantoonbaar toegevoegde waarde aan de prestaties en veranderingsprocessen van zijn klanten in een groot aantal branches. Dit gebeurt met een compleet en innovatief aanbod van consulting-, technology- en outsourcingdiensten, die vrijheid creëren in het ondernemerschap van de klanten. Daarbij werkt Capgemini op een onderscheidende manier - the Collaborative Business Experience - samen met zijn klanten aan het behalen van snellere en betere resultaten. Bovendien wordt gebruikgemaakt van het eigen wereldwijde leveringsmodel Rightshore®, met als doel de juiste resources op de juiste locatie tegen concurrerende prijzen te kunnen leveren. Capgemini heeft vestigingen in 35 landen en heeft wereldwijd ongeveer 83.000 medewerkers in dienst. De organisatie realiseerde in 2006 een omzet van 7,7 miljard euro. Meer informatie is beschikbaar op www.nl.capgemini.com.

PERSONALIABERICHT