BravaHDTV bij @Home, Casema en Multikabel

29/01/2008 14:37



Casema B.V.



BravaHDTV bij @Home, Casema en Multikabel

Full HD Nederlandse cultuurzender tot 1 juli gratis te ontvangen

Den Haag, 29 januari 2008 - Tot 1 juli aanstaande kunnen abonnees van @Home, Casema en Multikabel met een HDTV-ontvanger gratis kennismaken met BravaHDTV. Vanaf vandaag is deze zender te zien op het digitale televisieplatform van Casema en Multikabel, @Home volgt donderdag aanstaande. BravaHDTV is de eerste Nederlandse cultuurzender die Full High Definition uitzendt (1080i). BravaHDTV zendt 24 uur per dag opera's, operettes, balletten en concerten uit in Full HD (1920 x 1080) en Dolby Surround, de hoogste beeld- en geluidskwaliteit van dit moment. De meeste uitzendingen op BravaHDTV betreffen klassieke producties die zelden of nooit in de Nederlandse theaters te zien zijn. BravaHDTV is een reclamevrije zender. Voor meer informatie: www.bravahdtv.nl.

Meer HDTV
Vanaf 1 februari bieden @Home, Casema en Multikabel een speciaal themapakket HDTV met vier HD-kanalen. Voor euro 3,95 per maand ontvangen abonnees Discovery HD, National Geographic Channel HD, HD-NL en The History Channel HD. BravaHDTV is tot 1 juli ook zonder abonnement op het HDTV-themapakket te ontvangen. Wel moeten abonnees een HD-ontvanger hebben. BravaHDTV is te vinden op kanaalnummer 13. Meer informatie over HD-televisie: www.home.nl, www.casema.nl en www.multikabel.nl. Hier is tevens meer informatie te vinden over de tijdelijke gratis doorgifte van BravaHDTV. @Home, Casema en Multikabel hechten grote waarde aan de mogelijkheden die HDTV biedt. De levensechte beeldkwaliteit en de extreem goede geluidskwaliteit maken van televisiekijken een aparte belevenis.

Over Zesko Holding BV
Zesko is een landelijke aanbieder van media- en communicatiediensten. Het bedrijf levert diensten op de consumentenmarkt onder de merken @Home, Casema en Multikabel. Zesko bedient circa 3,3 miljoen kabelabonnees, 1,4 miljoen breedband internetklanten, ruim 800.000 afnemers van digitale televisie en ruim 700.000 telefonieabonnees. Producten en diensten voor de klein- en grootzakelijke markt betreffen zaken als telefonie, datacommunicatie en elektronische betalingsmogelijkheden. Het verzorgingsgebied - met sterke regionale bases - strekt zich uit over heel Nederland. Meer informatie over @Home, Casema en Multikabel: www.home.nl, www.casema.nl en www.multikabel.nl.