Datum: 29 januari 2008


---
Gouda Henk Graafland nieuwe wijkagent binnenstad Gouda

Wijkagent Henk Graafland is per 1 februari de nieuwe wijkagent van de binnenstad van Gouda. Hij was wijkagent van de wijk Plaswijk.

De wijkagent vindt het een uitdaging om in het centrum van Gouda aan de slag te gaan. Met het vertrek van wijkagent Peter Middelkoop kreeg hij de mogelijkheid om eens in een ander gebied te werken. "Na jarenlang in woonwijken gewerkt te hebben, lijkt het mij interessant om mij eens op een heel andere omgeving te richten", aldus de wijkagent.

De wijkagent krijgt in de binnenstad te maken met de aanwezigheid van horecagelegenheden, winkels en grote georganiseerde evenementen wat om een een andere aanpak vraagt. De wijkagent: "Door betrouwbaar, sociaal en met een vleugje humor het werk op te pakken wil ik de uitdaging aan gaan. Op deze manier wil ik mijn steentje bijdragen aan de veiligheid en leefbaarheid in het centrum, en daar draait het om!", aldus Henk Graafland.

Waarnemend wijkagent van Plaswijk: Rob van Riel

Wijkagent Rob van Riel, wijkagent van Bloemendaal, neemt tijdelijk Plaswijk tot zijn rekening. Per 1 februari, is hij, tot er een nieuwe wijkagent is aangesteld dus zowel wijkagent van Bloemendaal als Plaswijk.

Contact met de wijkagenten

Wilt u contact op nemen met Henk Graafland of Rob van Riel dan kunt u bellen naar 0900-8844. De medewerkers zetten u door naar de juiste persoon.