Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom 29-01

BERGEN OP ZOOM, 29 januari 2008

Man gewond bij eenzijdige aanrijding

ROOSENDAAL: Op maandagavond gebeurde even na 20.30 uur een ongeval op de Wouwbaan. Een 21-jarige man uit Heerle reed richting Wouw en raakte vermoedelijk bij een inhaalmanoeuvre de macht over het stuur kwijt. Hierbij kwam hij aan de rechterzijde van de weg terecht, reed tegen een vluchtheuvel en vervolgens tegen een aan de Wouwbaan geparkeerde auto. Het geparkeerde voertuig werd door de botsing tegen de gevel van een woning aan gesmeten.

De 21-jarige bestuurder van het voertuig is met inwendig letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij direct is geopereerd. De brandweer werd gewaarschuwd in verband met ontzetting van de gevel van de woning en schoonmaken van het wegdek.

Ramkraak in twee panden

ROOSENDAAL: Op dinsdag om 02.20 uur kreeg de Gemeenschappelijke Meldkamer een melding van inbraak in de Leemstraat. Bij twee panden was, vermoedelijk met een auto, een ramkraak gepleegd. Bij beide panden waren de deuren beschadigd. Bij één van de panden was men binnen geweest. Van één van de gedupeerden is aangifte opgenomen. Wat er is weggenomen is nog niet duidelijk. Van de andere gedupeerde is nog geen aangifte opgenomen.

Bewoner overloopt inbreker winkel

FIJNAART: Op dinsdagochtend betrapte een 51-jarige bewoner van een pand aan de Voorstraat een inbreker. De man, die een woning boven een winkel bewoond, hoorde gerommel in de winkel en ging kijken. Hij zag een man in de winkel. De onbekende ging er vandoor en reed weg in een auto richting de Appelaarseweg.
De dader had de deur van de winkel opengebroken en nam een televisie weg. Van de gedupeerde is aangifte opgenomen.

Politie onderzoekt autobrand

OSSENDRECHT: Op dinsdagochtend kwam er omstreeks 04.15 uur melding binnen van een brandende auto aan de Onze Lieve Vrouwe ter Duinenlaan. Op een parkeerplaats stond een auto in brand. Uit onderzoek bleek dat er sprake was van brandstichting. De brandweer bluste de brand. De politie heeft een sporenonderzoek ingesteld en aangifte opgenomen van de gedupeerde.

Bromfietser gewond na aanrijding

ROOSENDAAL: Op dinsdagochtend gebeurde er een ongeval aan de Bredaseweg. Een 17-jarige bromfietser uit Bosschenhoofd kwam hierbij in aanrijding met een 52-jarige man in een bestelauto. De bromfietser reed richting het Keulsveld en wilde een parkeerterrein op rijden. De bromfietser bevond zich links van het bestelbusje, terwijl deze linksaf sloeg en de bromfietser niet zag. Hierbij raakte de bromfietser gewond. Hij is met onbekend letsel opgenomen in het Sint Franciscus ziekenhuis. De voertuigen raakte beiden beschadigd.

Auteur: Inge Rijgersberg