Ingezonden persbericht


Media alert

Hitachi digital media group aanwezig op ISE BEURS

Brussel, 22 januari 2008 - Hitachi Digital Media Group zal aanwezig zijn op de ISE (Integrated Systems Europe) beurs te Amsterdam die zal plaatsvinden van 29 tot 31 januari 2008. Hitachi zal op ISE de meest recente en innovatieve producten van de Hitachi LCD projectorlijn demonstreren.

Op de stand van Hitachi zullen de CP-A100 / ED-A110 short throw projectors tentoongesteld staan. Deze projectors kunnen zeer dicht bij het scherm worden geplaatst. Met de mogelijkheid om op een afstand van slechts 42cm een beelddiagonaal te projecteren van meer dan anderhalve meter (155 cm).

Maar ook de CP-X807, de meest heldere Hitachi projector ooit, is aanwezig. Deze projector is met zijn helderheidsniveau van 5.000 ANSI lumen volledig daglichtproof en hiermee dus uiterst geschikt voor medium en grote conferentieruimtes.

Daarnaast doet de onderhoudsvrije projector hier zijn intrede. Onder normale omstandigheden kan deze zonder onderhoud ongeveer 4.000 uur opereren.

Last but not least, demonstreert Hitachi Digital Media Group een nieuwe projector met breedbeeld formaat. De eerste Hitachi projector met een 16:10 formaat (WXGA). Bovendien is deze laatste lichtgewicht, ultra draagbaar en bezit hij 2.000 lumens. .

Hitachi Digital Media Group is te vinden op standnummer Q119.


- einde -

Over Hitachi Digital Media Group
Hitachi Digital Media Group, een onderdeel van Hitachi Europe Ltd, is verantwoordelijk voor de pan-Europese verkoop en distributie van digitale schermen, camera's en projectieproducten van Hitachi. Met vijf belangrijke productdomeinen bevindt Hitachi Digital Media Group zich in de ideale positie om digitale oplossingen voor thuisgebruikers en bedrijven te leveren. De belangrijke productgroepen omvatten PLASMA- en LCD-televisieschermen, DVD & Hybirde camcorders, Harddisk DVD-recorders, Home Cinema projectoren en een volledig aanbod LCD-video- en dataprojectoren voor de zakelijke markt.

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht