Tweede Kamer der Staten Generaal

Den Haag, 29 januari 2008

HEDEN ZIJN MONDELINGE VRAGEN AAN DE ORDE VAN:


- het lid ORTEGA-MARTIJN (ChristenUnie) aan de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, mw. Dijksma, over het bericht dat verslaafde moeders zich niet laten opnemen in verslavingsklinieken vanwege de (hoge) kosten van de kinderopvang. (AD/Drechtsteden, 26 januari 2008)


- het lid DE ROON (PVV) aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties over het bericht "Politie slecht bereikbaar door acties". (Telegraaf Binnenland, 25 januari 2008)


- het lid ROEMER (SP) aan de staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat over het bericht dat per 1 februari de taxitarieven gemiddeld met 10% stijgen (RTL teletekst, pagina 107 25 januari 2008)


- het lid TEEVEN (VVD) aan de minister van Justitie en de staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over een ontsnapte crimineel die 5 jaar lang zijn uitkering heeft kunnen behouden en de uitspraak van de rechter dat hij hier volgens de letter van de wet aanspraak op kon maken. (Telegraaf, 29 januari 2008)