Ingezonden persbericht


Persbericht

Copaco nieuwe distributeur Allied Telesis Benelux

Allied Telesis start 2008 met Kick-off Partner Programma in Las Vegas

Hoofddorp 29 januari - Met een Kick-off party tijdens de CES in Las Vegas lanceerde Allied Telesis Benelux het nieuwe ambitieuze Partner Programma voor 2008. Zowel distributiepartners Compricon uit Helmond als nieuwe distributeur Copaco, vertegenwoordigd in de Benelux en Frankrijk, waren daarbij vertegenwoordigd.

Samenwerking is belangrijk binnen het Allied Telesis Partner Programma. "Onze Partners staan dicht bij eindgebruikers en weten als geen ander welke middelen zij nodig hebben om succesvol te zijn. Samen met onze distributeurs willen wij deze Allied Telesis Partners deze middelen te geven. Door ons nieuwe Partner Programma kunnen wij onze aandacht richten op Partners die echt actief zijn met ons merk", aldus Berry de Jong, Commercieel directeur Allied Telesis Benelux.

Copaco nieuwe distributeur

"Allied Telesis heeft bewust gekozen voor selectieve distributie. Wij zijn dan ook erg blij met het contract wat wij hebben gesloten met Copaco Benelux. Samen met Compricon die al enkele jaren onze producten distribueren hebben wij nu een goede dekking op de Benelux markt", vertelt Berry de Jong.

Ook Copaco is erg enthousiast over het gesloten contract. Marcel Donders, Business Manager bij Copaco, geeft aan dat Allied Telesis voor Copaco een zeer waardevolle aanvulling is voor het portfolio op het gebied van networking voor de mid-range en het high-end segment van de markt. Daarnaast kan Copaco Nederland zich met de producten van Allied Telesis verder profileren als een sterke networking partner. Tenslotte is Copaco in staat om nieuwe markten aan te boren op het gebied van networking. "Ik denk hierbij aan de 'verglazing' die in rap tempo doorzet in Nederland", aldus Marcel Donders.

Concrete invulling

Op dit moment wordt hard gewerkt aan een concrete invulling van het Allied Telesis Partner Programma. Hierdoor biedt Allied Telesis direct een concurrentievoordeel en kunnen resellers direct profiteren. De komende twee maanden worden resellers benaderd met een mooi aanbod.


---

Over Copaco N.V.

Copaco N.V. is distributeur in de Benelux en Frankrijk van Informatie en Communicatie Technologie (ICT) producten. De onderneming levert met circa 310 medewerkers computers, printers, netwerken, data storage, mobiele telefonie, software, industriële en consumenten elektronica. Copaco is mede-oprichter en aandeelhouder van de Europese distributieorganisatie EWG (European Wholesale Group), die in Europa in 15 landen aanwezig is, een omzet van meer dan vier miljard euro vertegenwoordigt en circa 2.000 medewerkers telt.

Over Allied Telesis

Allied Telesis International maakt deel uit van de Allied Telesis Group (AT), opgericht in 1987. Het bedrijf heeft kantoren over de hele wereld, met meer dan 3000 werknemers en een jaarlijkse wereldwijde omzet van 500 miljoen dollar. Allied Telesis heeft haar leidinggevende positie in de sectoren groot zakelijk of enterprise, operator- en connectiviteitszaken verkregen door haar zakelijke visie op netwerktechnologie voor professionele markten. Allied Telesis verbindt de IP-wereld op efficiënte wijze door betaalbare en zeer betrouwbare netwerkoplossingen. www.alliedtelesyn.com


---