Ingezonden persbericht



- persbericht -

De Tijdschriftenladder: eindelijk overzicht

Waarom is niemand hier eerder opgekomen?

Amsterdam, 29 januari 2008 - Eindelijk is er een handzaam overzicht gekomen voor de tijdschriftenlezer: de Tijdschriftenladder. Dit handzame overzicht, dat tweewekelijks in een oplage van 100.000 stuks bij duizenden locaties (onder andere kiosken, café's en universiteiten) gratis verkrijgbaar is, biedt de lezer in een oogopslag een goed beeld van de inhoud van tijdschriften die nu in de kiosk liggen.

Tijdschriften zijn zeer gewild, maar mensen zijn in toenemende mate de weg kwijt geraakt in het tijdschriftenschap. Dat kan ook niet anders, want we hebben in Nederland zo'n 2.500 verschillende titels. Die kunnen nooit overzichtelijk worden gepresenteerd in de kiosk. Daardoor zijn lezers vaak niet op de hoogte van het bestaan van een blad dat aansluit op hun interesses.

Zoals een avondje bioscoop meestal vooraf wordt gegaan door een blik op de filmladder kan dit nu ook bij tijdschriften. Een simpel, helder concept. Dat niemand daar eerder op is gekomen! Ook op de site Bladluisje.nl is deze informatie nog uitgebreider terug te vinden. Bovendien worden hier maandelijks honderden gratis proefabonnementen weggegeven. Ook kunnen diverse kortingsbonnen worden gedownload.

Bladluisje.nl: gegarandeerd de beste aanbieding voor abonnementen

Onderdeel van de Tijdschriftenladder is Bladluisje.nl. Op deze site kunnen abonnementen op de deelnemende bladen worden afgesloten. Het aanbod is gegarandeerd beter dan via andere kanalen: geldt bijvoorbeeld elders een aanbieding van 12 nummers voor 25 euro met een welkomstcadeau, dan krijgt men via Bladluisje.nl een identiek abonnement, maar dan met twee nummers extra. Zonder dat er wordt beknibbeld op het welkomstcadeau. Bladluisje.nl kan dit doen doordat zij geen succesfee vraagt aan de uitgevers, zoals normaal het geval is voor het werven van een abonnee. Het bedrag dat de uitgever zo uitspaart wordt in de vorm van extra nummers aan de consument gegeven.



Ingezonden persbericht