Design Bridge Amsterdam wint Golden Mobius Award 2007


AMSTERDAM, 20080129 -- Tijdens de 37ste Internationale Mobius Advertising Awards op 26 januari jl te Los Angeles, California (USA) heeft Design Bridge de prestigieuze Golden Mobius Award gewonnen voor haar verpakkingsontwerp van Farm Frites. Met deze internationale prijs behoort het creatieve ontwerp van Design Bridge tot `s werelds beste verpakkingsontwerpen. Naast het ontvangen van de Golden Mobius Award werd het ontwerp van Design Bridge tevens genomineerd voor "Best of Show".

De jury van de Mobius Awards 2007 bestempelde het creatieve ontwerp van Design Bridge tot 's werelds beste verpakkingsontwerp in de categorie Food en Beverages. Het creatieve team dat binnen Design Bridge aan het ontwerp voor Farm Frites heeft gewerkt, bestaat uit Joeri Florin, Will Parr, Louise Payne, Olof ten Hoorn, Riens Vellinga, Martijn Doolaard en Stefan Hermsen. Joeri en Will namen de Golden Mobius Award 2007 in Los Angeles in ontvangst.

Design Bridge kreeg de opdracht om voor een speciaal ontwikkelde Farm Frites gezondere frites range de negatieve percepties rondom diepvriesfriet om te zetten in een "better for you" perceptie. Dit uitte zich in de nieuwe naam "Nature's Goodness". Geïnspireerd door de authentieke herkomst van Farm Frites, creëerde Design Bridge een uitstraling en gevoel van "vers van het land". Het design onderscheidt zich duidelijk binnen de diepvries frieten categorie. Eind 2007 ontving Design Bridge met dit ontwerp voor Farm Frites al de prestigieuze "Bronze Pentaward".

De Mobius Awards zijn de jaarlijkse uitreikingen voor best in design en advertising. De competitie die dit jaar voor de 37ste keer gehouden werd, ontving meer dan 5000 inschrijvingen verdeeld over 35 verschillende landen.

Design Bridge is een internationaal, onafhankelijk branding agency, opgericht in 1986 met vestigingen in Amsterdam, Londen en Singapore, opererend in meer dan 50 landen. Design Bridge Nederland BV heeft inmiddels meer dan 50 werknemers waarvan 14 verschillende nationaliteiten.

Media contact:
Marguerite Rubens
020/520.60.30 of 06/12788321
marguerite.rubens@designbridge.com - www.designbridge.com





Ingezonden persbericht