Kennisportal.com breidt uit naar de Belgische markt


MAARSSEN, 20080129 -- Kennisportal.com breidt uit naar de Belgische markt! Naast het .nl domein is Kennisportal.com per heden ook bereikbaar via www.kennisportal.be. Dit om de Belgische bezoekers, die in sterk toenemende mate Kennisportal.com bezoeken, makkelijker te bereiken. Nederlandse en Belgische organisatie met een BeNeLux brede focus zullen zo hun doelgroep via publicaties op Kennisportal.com uitstekend kunnen bereiken.

Over Kennisportal.com
Kennisportal.com is de grootste online kennisbank van Nederland op het gebied van Communicatie & IT vraagstukken. Maandelijks bezoeken 40.000 functionarissen (B-to-B) Kennisportal.com in hun vakinhoudelijke zoektocht naar informatie en ervaringen. Op Kennisportal.com kunnen professionals kosteloos artikelen plaatsen die vindbaar worden gemaakt in Google. Kennisportal.com publicaties richten zich op het management en directies van middengrote en grote organisaties.
Kennisportal.com biedt organisaties een platform om gericht exposure te krijgen en op basis van eigen publicaties in contact te komen met de relevante doelgroepen. Desgewenst worden er complete leadrapporten afgeleverd en wordt de database ter beschikking gesteld om inhoudelijke mailcampagnes te voeren.

Voor meer informatie wordt verwezen naar `Over Kennisportal'; www.kennisportal.com





Kennisportal.com