PrijsPiraat.nl komt met laagste prijzen Nintendo DS Accessoires


Nieuwe webwinkel breekt markt open

ALKMAAR, 20080129 -- Sinds vandaag is de nieuwe webwinkel prijspiraat.nl online. Prijspiraat.nl biedt een gevarieerd aanbod van Nintendo DS flashkaarten en accessoires aan. Alle producten worden tegen de laagst mogelijke prijzen aangeboden en liggen onder de gangbare prijzen. Daarnaast heeft PrijsPiraat.nl nog meer unieke kanten.

Zo is bijna elk product op Prijspiraat.nl voorzien van een video, waarmee snel duidelijk wordt hoe het product eruit ziet en hoe groot het daadwerkelijk is. Ook wordt tonen de video's wat er allemaal met een product mogelijk is.
Prijspiraat.nl biedt onder andere de R4 DS en EZ Flash expansion flashkaarten aan, maar ook beschermhoezen, stylussen en opbergtassen voor de Nintendo DS (Lite).
Prijspiraat.nl is een webshop die veel producten tegen de laagste prijzen van Nederland aanbiedt. Om de prijzen zo duidelijk en transparant mogelijk te maken is iedere prijs op Prijspiraat.nl standaard inclusief BTW en verzendkosten. Bij een bestelling boven de 100 euro wordt er zelfs gratis een verzekerde verzending geregeld.





PrijsPiraat.nl