Release e-book "Slow-Express, Stap voor Stap"


Verslag van een woonwagenreis met 2 paarden

KERKDRIEL, 20080129 -- Echtpaar reist met woonwagen en twee paarden richting Zuid-Europa. Veel mensen hebben paarden, nog veel meer mensen een caravan. De meesten hebben ook dromen. Bijvoorbeeld: huis verkopen, baan opzeggen en gaan reizen. Thea (45) en John (48) Verhoeckx uit Breda hebben dit vorig jaar gedaan. Zij zijn nu in Hongarije, reizend met hun woonwagen, twee paarden en een hond. Bijna een jaar na hun vertrek in Nederland doen zij verslag van hun eerste ervaringen. Dit is vastgelegd in een e-book, rijk geïllustreerd met foto's.

Zij laten de lezer ook kennis maken met de nadelen van dit bestaan.

* Hoe is het om met een aanspanning van woonwagen en een paarden tweespan over een aquaduct te rijden, met het water - onbeschermd - een meter aan de linkerkant?

* Wat doen zij als ze opgesloten staan - aan de oever van de Donau bij Regensburg - en de gastheer dwingt hun tot handelingen die ze niet willen?

* En wat doen ze als ze in het centrum van Wenen zijn (na bijna 7 maanden) bij de hogeschool van het paardrijden `De Spaanse Rijschool'?

* Hoe reageren hun vijf kinderen, waarvan de jongste bij vertrek 21 jaar is en de oudste 26?

* Een huis verkopen van 420 m3 en dan gaan wonen op 7 m2, gaat dat wel? Wat laat je dan achter en - heel verrassend - wat krijg je dan terug?

Deze vragen en veel meer andere worden in dit zeer vermakelijke, onderhoudende en met vlagen zeer spannende e-book beantwoord.

Voor degene die een droom heeft, een onderhoudend verhaal wil lezen of op het punt staat zijn leven in eigen hand te gaan nemen: ieder komt aan zijn trekken.

De Nederlandse TV heeft de Slow-Express ook weten te vinden, in Nederland én Hongarije. De reacties op deze TV-uitzendingen waren overweldigend en hartverwarmend. De mensen die dit hebben gezien zullen zeker benieuwd zijn naar het vervolg.

Meer over deze splinternieuwe uitgave is te vinden op:
www.natuurlijkresultaat.nl/easysubpage0056.html
www.slowexpress.eu