Sint Lucas Andreas Ziekenhuis kiest voor BPM|suite by Pallas Athena®


APELDOORN, 20080129 -- Na een intensieve selectieprocedure heeft het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis voor het in kaart brengen van hun processen gekozen voor BPM|Protos®, de Modelling & Process Mining component van de BPM|suite by Pallas Athena®. De argumenten hiervoor zijn de robuustheid van het product en de uitgebreide functionaliteit.

De heer Buijs van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis: "Ons ziekenhuis was al beperkt gebruiker van BPM|Protos®. Echter, met de verbeteringen die het ziekenhuis voorstaat, met onder andere de invoering van een nieuw EPD, is de noodzaak voor het in kaart brengen van processen en de verbeteringen hierop voor ons van cruciaal belang. De software die Pallas Athena hiervoor levert sloot het beste aan op onze eisen."

Het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis is de 114e klant van Pallas Athena binnen de zorg. Harry van den Broek, verantwoordelijk voor het Healthcare segment bij Pallas Athena: "Sinds de introductie van de BPM|suite by Pallas Athena® (Business Process Management suite) begin november 2007 is de interesse in onze producten enorm toegenomen. Vooral het groeipad wat vanuit BPM|Protos® geboden kan worden spreekt erg aan. Ziekenhuizen worden zich ook bewuster van het feit dat zij niet alleen naar deeloplossingen zoals EPD's moeten kijken, maar ook naar de structuur van het hele ziekenhuis. BPM past uitstekend in dit plaatje: niet alleen kan het een oplossing bieden voor processen binnen Klinische Paden, maar ook voor ICT, HR en ERP porcessen."

Pallas Athena Solutions
Al meer dan veertien jaar levert Pallas Athena Solutions innovatieve software voor BPM en begeleidt organisaties bij het inrichten en invoeren ervan. Wij zorgen ervoor dat het écht gaat werken. Met de nieuwe BPM|suite by Pallas Athena® en meer dan honderd ervaren BPM-professionals biedt Pallas Athena Solutions de meest hoogwaardige combinatie van BPM-software en -diensten die op de markt te verkrijgen is.





Pallas Athena Solutions