Ingezonden persbericht


persbericht

"Sterk in werk" vanaf dinsdag 29 januari op televisie

Vanaf dinsdag 29 januari zendt TV Limburg het televisieprogramma "Sterk in werk" maandelijks uit. Het programma wordt gepresenteerd door Suzan Seegers. Zij was een van de finalisten in het spraakmakende televisieprogramma 'Op zoek naar Evita'.

Voor Sterk in werk rijdt Suzan maandelijks door Limburg. Ze gaat op zoek naar vacatures en laat de kijkers zien welke mogelijkheden Limburgse werkgevers te bieden hebben. In de aflevering van aanstaande dinsdag is zij te gast in Maastricht. De kijker wordt meegenomen naar de universiteit en naar een bureau voor marktonderzoek.

De programmaserie komt tot stand met medewerking van Wiertz Personeelsdiensten. Deze Limburgse uitzendorganisatie beschikt over twaalf filialen verspreid over de hele provincie. Daarnaast zijn er twee vestigingen in Duitsland. Wiertz Personeelsdiensten bemiddelde in 2007 zo'n 6.800 mensen in een betaalde baan. Dagelijks werken er bijna 2.000 medewerkers voor dit bedrijf en daarmee is Wiertz Personeelsdiensten een van de grotere Limburgse werkgevers.