Mojo Concerts
27-9-2007

Koop kaarten in de pre sale voor Korn

Korn? Dat is toch die kritische nu metal band die zich verre houdt van het wilde leven dat vele collega acts erop nahouden? Het cliché beeld van sex, drugs en rock & roll mag voor het drietal uit Californië niet op gaan, de populariteit van Korn begint al aardig mythische proporties aan te nemen. Want ruim 25 miljoen albums verkopen zonder daarbij enige muzikale en tekstuele concessies te doen is een buitengewoon bijzondere prestatie.

Voor het recente album Untitled heeft de band opnieuw zijn muzikale grenzen afgetast. Producer Atticus Ross (Nine Inch Nails, Bad Religion, Rancid) heeft een extra gothic dimensie toegevoegd aan de vertrouwde Korn sound. Met de eerste single Evolution (met de bijbehorende controversiële videoclip waarin de teloorgang van de mensheid op briljante wijze wordt verbeeld) springen Jonathan Davis, James Shaffer en Reginald Arvizu weer op de barricaden. Aan de mythevorming rondom Korn komt voorlopig nog geen einde.

Let op: donderdag 27 september start om 18.00 uur de Korn presale van Live Nation. Live Nation leden krijgen tot vrijdag 28 september 18.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten voor het Korn concert te bestellen. Ga nú naar via www.livenation.nl.

Dinsdag 29 januari 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 35,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 29 september om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.