Gemeente Best

Carnavalsprimeur voor jongeren: De Tent

Carnaval voor jongeren saai? Niet meer in Best. Naar Nuenens voorbeeld hebben we namelijk dit jaar voor het eerst in Best De Tent. Er zal naast het gemeentehuis een grote tent komen te staan waar speciaal voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar een spetterend feest wordt georganiseerd. Dat betekent wel wat hossen, maar ook housen.
De muziek in de tent wordt verzorgd door MV Productions. De DJ draait van alles: van dance tot muziek uit de seventies en van feestmuziek tot Top 40. Ook de bekende DJ Nagoom komt in de Tent draaien en er zijn verrassingsoptredens van Boem Boem Boelen en DJ Tony.

Kaarten
Wil jij naar de tent? Dat kan. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Dagkaarten kosten ¤ 7,50. Een pas voor 4 dagen kost ¤ 25,-. Voor dat geld krijg je behalve de toegang ook op elke dag een gratis consumptie. In de tent wordt aan bezoekers onder de 16 jaar geen alcohol verstrekt. Voor de tent zijn nog toegangskaarten beschikbaar. Kijk op de website: www.detentbest.nl voor de voorverkoop, maar wees wel snel want op = op. En carnaval in De Tent, dat wil je niet missen!