Gemeente Zijpe


2008-01-11 Werkbijeenkomst Oudesluis
sluis van Oudesluis

Op woensdagavond 30 januari 2007 organiseert de gemeente Zijpe een werkbijeenkomst over de omgevingskwaliteit van Oudesluis en het poldergebied daaromheen. De bijeenkomst wordt gehouden in Basisschool de Bijenkorf, Melchiorstraat 41 in Oudesluis en begint om 19.00 uur.

Waarom deze bijeenkomst
De gemeente is van start gegaan met het opstellen van een visie op en beleid voor de kwaliteit van natuur, (openbaar) groen, landschap en water in Zijpe. Daarbij willen we maatwerk leveren. Inspelen op de lokale kansen en knelpunten, gebruik maken van lokale kennis en rekening houden met de wensen, ideeën en mogelijk ook de zorgen van de gebruikers in de omgeving. Daarom hebben we u als direct betrokkene nodig bij het verder ontwikkelen van de plannen. In een aantal gebiedsbijeenkomsten willen wij deze inbreng vormgeven. De uitkomst van de avond wordt door de beleidsmakers gebruikt bij het verder uitwerken en concreet maken van de plannen.
De eerste gebiedsbijeenkomst wordt gehouden voor het gebied rond Oudesluis tussen de dijken, Anna Paulownaweg en het zijkanaal Stolpen/Schagen.

Iedereen welkom, maar wel vooraf aanmelden
Iedereen uit het betreffende gebied of op een andere wijze betrokken, kan deelnemen, maar u dient zich wel vooraf aan te melden. Het is een werkbijeenkomst, daarom willen wij graag weten hoeveel personen deelnemen.

U kunt zich aanmelden via email bij e.blom@zijpe.nl of telefonisch bij Ellen Blom (0224-574201). Vergeet niet uw adres te vermelden. Ongeveer een week voor de gebiedsbijeenkomst ontvangt u dan nadere informatie.

Wij hopen 30 januari van uw inbreng gebruik te kunnen maken.