Stichting Kinderpostzegels Nederland

Theatervoorstelling 'Hot Spot' nieuws

Theatervoorstelling 'Hot Spot' in première

Op woensdag 30 januari a.s. gaat de voorstelling 'Hot Spot' van theatergroep PlayBack in première op Podium Bloos in Breda. 'Hot Spot' is een interactieve theatervoorstelling over de toenemende problematiek omtrent drank- en drugsmisbruik onder jongeren. Het stuk is bestemd voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar en wordt op middelbare scholen door heel Nederland gespeeld.

Leerlingen nemen actief deel aan het interactieve deel van de voorstelling en discussiëren na afloop verder over de thematiek.

In 'Hot Spot' vertelt Sunny over haar vriendengroep. Een verhaal over vrienden die zichzelf en elkaar steeds meer verliezen door hun constante zoektocht naar meer: de ultieme spanning en de ultieme kick. 'Hot Spot' is een herkenbare en heftige voorstelling vol vragen over het ontdekken van je eigen grenzen, opkomen voor jezelf en druk van buitenaf.

Stichting Kinderpostzegels Nederland heeft de voorstelling financieel mogelijk gemaakt. Kinderpostzegels vindt het belangrijk dat door de voorstelling een dialoog op gang wordt gebracht en jongeren geprikkeld worden zelf met oplossingen te komen. Meer informatie: www.tgplayback.nl.