Ingezonden persbericht


Uitnodiging exclusieve previewavond 30 januari

Maandag, 21-1-2008

Geachte redactie,

De importeurs op MOTORbeurs Utrecht 2008 gaan met man en macht aan het werk om reeds aan de vooravond van 's lands grootste motormanifestatie een complete presentatie in gereedheid te hebben voor een exclusieve Pers Preview! De motorimporteurs bezetten samen de volledige hal 12.

Wij hebben het genoegen om u uit te nodigen als onze speciale gast op deze exclusieve Pers Preview op woensdagavond 30 januari in Jaarbeurs Utrecht.

Deze gezamenlijke presentatie op MOTORbeurs Utrecht is een regelrechte primeur! U kunt op uw gemak de hal doorlopen, de modellen bekijken en er is voldoende gelegenheid om foto's te maken. De line-up bestaat uit Aprilia, MV Agusta, BMW, Cagiva, Ducati, Honda, Husqvarna, Hyosung Kawasaki, KTM, Moto Morini, Moto Guzzi, Suzuki, Triumph en Yamaha. Een imposante, informatieve en gezellige presentatie van maar liefst 11.000 m².

Tevens bent u getuige van de spectaculaire modeshow die deze previewavond de première zal beleven. Uiteraard wordt u gedurende de avond voorzien van een hapje en een drankje.

Vanaf 19.00 uur bent u welkom in de perskamer achter Entree Oost van Jaarbeurs Utrecht. Hier wordt uw persoonlijke badge vervaardigd: deze heeft u nodig om de preview te bezoeken. Vanuit de perskamer wordt u naar hal 12 begeleid via hal 8 en 7, die op dat moment nog volop in de opbouwfase verkeren.

Het programma:
19.00 uur - 20.00 uur: perskamer open / afhalen toegangsbadge 19.30 uur - 20.00 uur: ontvangst met welkomstdrankje in hal 12 20.00 uur - 20.10 uur: opening previewavond en modeshow 20.30 uur - 22.00 uur: bezichtiging nieuwe modellen

RSVP per e-mail
Om uw komst goed te kunnen voorbereiden verzoeken wij u ons per e-mail Ben.de.jongh@vnuexhibitions.com te informeren of wij op u mogen rekenen. U kunt tevens aangeven of u een P-kaart wenst te ontvangen voor het VIP-terrein bij Entree Oost.

Behalve pers zijn alle belangrijke zakelijke relaties, brancheorganisaties en politici voor deze preview uitgenodigd. Grijp deze unieke kans! Wij begroeten u graag op 30 januari.

Met vriendelijke motorgroet,

VNU Exhibitions Europe
Ben de Jongh (Pers & PR)

www.motorbeursutrecht.nl