Ingezonden persbericht


Open2Europe voert Europese communicatie voor
DISTREE XXL 2008

Parijs, 24 januari 2008 - Open2Europe, communicatiebedrijf gespecialiseerd in de commerciële ontwikkeling van bedrijven binnen Europa, kondigt haar samenwerking aan met DISTREE XXL 2008, EMEA's grootste evenement voor ICT-distributeurs. Dit evenement vindt plaats in Barcelona van 27 tot 30 januari 2008, met meer dan 1.000 distributiekopstukken van meer dan 500 bedrijven en een 100-tal ICT-vendors afkomstig uit meer dan 60 landen uit de hele wereld. Het doel van de samenwerking tussen Open2Europe en DISTREE is het evenement in heel Europa bekend te maken en tegelijkertijd nieuwe mogelijkheden creëren om de spelers op de ICT-markt te ontmoeten.

Tijdens het evenement zal Open2Europe op 30 januari twee debatten voeren met de volgende thema's:
· De kenmerken van persrelaties in Centraal- en West-Europa
· Hoe kan een pan-Europese perscampagne geoptimaliseerd worden?

"Het doet ons veel plezier dat Open2Europe als onze mediapartner in Europa voor DISTREE XXL 2008 kan optreden," stelt Farouk Hemraj, CEO van DISTREE. "De dynamiek van het multinationale team en het feit dat één gesprekspartner onze communicatie in heel Europa kan coördineren - we hebben gekozen voor een Spaanse consultante - hebben mij overtuigd. Dit is niet alleen een heel comfortabele manier van werken, maar bovendien heeft Open2Europe een zeer ruime internationale ervaring en is daarom de ideale partner om onze netwerken te ontwikkelen en ons evenement uit te breiden."

De unieke filosofie van Open2Europe heeft al veel toonaangevende ondernemingen overtuigd, zoals Case Logic, ILFORD en PNY Technologies. Met meer dan 20 nationaliteiten biedt het bedrijf haar klanten een lokale expertise van de Europese landen, aan de hand van een autochtone communicatieconsultant die dankzij het spreken van de taal een doelgerichte strategie op kan stellen.

"De samenwerking tussen Open2Europe en DISTREE XXL 2008 geeft Open2Europe de kans om haar ervaring op het vlak van evenementencommunicatie te gebruiken en verder te versterken", zegt Jérôme Mauduit, CEO van Open2Europe. "We zijn verheugd dat Distree Events ons heeft gekozen voor het verzorgen van de persrelaties van DISTREE XXL 2008, de trekpleister voor de distributiesector uit de EMEA."

Voor meer informatie over DISTREE XXL 2008 of over de workshops en debatten geleid door Open2Europe, gelieve contact op te nemen met onderstaand perscontact.

Over DISTREE EVENTS
DISTREE Events is een communicatiebedrijf dat is gespecialiseerd in de planning, organisatie, uitvoering en management van Informatie Communicatie Technologie evenementen. Al onze evenementen hebben als uitgangspunt om high-level kopers van moeilijk te bereiken markten in productief contact te brengen met de belangrijkste vendors. Het team van DISTREE Events organiseert al tien jaar zulke evenementen waarbij al meer dan 15.000 senior executives uit 80 landen bij elkaar zijn gebracht. Voor meer informatie bezoekt u www.distree.com.

Over DISTREE XXL
DISTREE XXL biedt toonaangevende bedrijven in het EMEA distributiekanaal een nieuwe en unieke gelegenheid om elkaar te ontmoeten en zaken te doen met hun bestaande en mogelijke vendors. Op DISTREE XXL komen de belangrijkste technologie distributeurs uit ruim 80 landen samen met de belangrijkste vendors uit de industrie - in de meest exclusieve, intieme en stimulerende omgeving denkbaar. Het DISTREE concept, dat succesvol gelanceerd werd in 2003, is gebaseerd op dit heldere concept: wij brengen high-level kopers in productief contact met de belangrijkste vendors

Over Open2Europe

Open2Europe is partner in de commerciële ontwikkeling van bedrijven binnen Europa. Het biedt services in Press Relations, vertalingen en Business Development. Naargelang de wensen van de cliënt is het bedrijf actief in één land, in meerdere landen of in heel Europa, vanuit haar hoofdkantoor in Parijs. Voor de Amerikaanse markt heeft zij tevens een vestiging in Calgary, Canada. Sinds de oprichting in 2000 als Europese private onderneming, heeft Open2Europe een ervaren internationaal team met meer dan 20 nationaliteiten en is het actief in 31 landen. Van oorsprong gespecialiseerd in nieuwe technologie, heeft het bedrijf zich ontwikkeld in sectoren als transport, handel, industrie, zakelijke dienstverlening, toerisme, recreatie en consumentenproducten.

Voor meer informatie bezoekt u www.open2europe.com.

Perscontact
Jan Robijns
Open2Europe
Tel. : +33 (0)1 55 02 14 69
j.robijns@open2europe.com