Datum: 30 januari 2008

Leiden Drie aanhoudingen na verkeersconflict De politie heeft dinsdag 29 januari drie aanhoudingen verricht na een verkeersconflict op de kruising Haagweg met het Noordeinde en de Witte Singel. Een 20 jarige bromfietser uit Leiderdorp zou daar geen voorrang hebben gekregen van een 20 jarige automobilist uit Leiden. De bromfietser zou daarna op zijn beurt tegen de auto geschopt hebben en vervelend en toeterend voor de auto zijn blijven rijden. De zaak escaleerde daarop. Bromfietser en automobilist vlogen elkaar aan en een ruit van de auto sneuvelde. Een inzittende van de auto, een 21 jarige man uit Leiden, vloog daarop ook de bromfietser aan. De drie zijn na verhoor weer op vrije voeten gesteld. Van dit incident maakt de politie proces-verbaal op.

Boskoop Gewapende overval op supermarkt Twee mannen hebben dinsdag 29 januari kort na 20.00 uur een supermarkt aan het Torenpad overvallen. De overvallers bedreigden de aanwezige negen medewerkers met een mes en mogelijk een vuurwapen. Met een niet nader te noemen geldbedrag, strippenkaarten en telefoonkaarten verlieten de overvallers de winkel aan de achterzijde. Het personeel is na de overval opgevangen door het bedrijf. De politie startte direct een uitgebreid onderzoek. Daarbij is een buurtonderzoek gehouden en zette de politie een speurhond in. Tot op heden heeft dit onderzoek nog geen resultaat opgeleverd. De politie vraagt mensen die mogelijk informatie hebben die kan leiden tot oplossing van dit misdrijf contact op te nemen met de politie in Boskoop via 0900-8844.

Boskoop Inbraak in woning Dinsdagavond 29 januari werd ingebroken in een woning aan Laag Boskoop. Aan de achterkant van de woning werd een raam op de 1e etage opengebroken. Na inklimmen werd het huis doorzocht. Op dit moment worden sieraden en enkele beeldjes vermist. De politie is met een onderzoek begonnen.

Gouda Kind aangereden Op het Raam werd dinsdag 29 januari rond 16.20 uur een 7 jarig jongetje uit Gouda aangereden door een 23 jarige automobilist uit Gouda. Deze reed met geringe snelheid maar kon het jongetje niet meer ontwijken toen deze tussen geparkeerde auto's de weg opliep. Het jongetje is met een hoofdwond overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis.

------------------------------------------------- einde berichten -------------------------------------------------

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459305

---- --