Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Bewonersavonden Kralingen-West

In januari en februari worden er diverse bewonersavonden gehouden in het kader van de wijkvisie-ontwikkeling van Kralingen-West.

Aan het begin van de ontwikkeling van de wijkvisie is er een bewonersenquête gehouden, waarbij maar liefst bijna 1300 huishoudens de enquête hebben ingevuld en hier hun mening hebben gegeven over Kralingen-West. Naast bewoners hebben uiteraard ook professionals, diensten, organisaties en ondernemers hun input geleverd. Samen met de mening van de bewoners heeft dat geleid tot het benoemen van een aantal ambities voor de komende 10 jaar. Deze ambities liggen op het gebied van veiligheid, sociaal wonen, buitenruimte en economie.

Betrokken bewoners uitgenodigd

Tot en met eind februari worden er 5 avonden georganiseerd voor de verschillende buurten binnen Kralingen-West.Voor iedere bewonersavond zijn er ongeveer 15 bewoners uitgenodigd, die eerder in de enquête hebben aangegeven interesse te hebben voor het verder nadenken en meepraten over Kralingen-West. Selectie van de uitgenodigde bewoners heeft plaatsgevonden op basis van de door hen aangegeven voorkeur van gespreksonderwerpen. Mocht u aangeven hebben verder mee te willen praten, zullen wij u wellicht in de nabije toekomst op een ander moment nog eens benaderen.