Gemeente Zijpe


2008-01-30 Uitslag online fotowedstrijd Zijpe in beeld winnende foto

Hoe brengt de Zijpenaar zijn gemeente in beeld?

Van januari tot en met december 2008 organiseert de gemeente Zijpe een fotowedstrijd, Zijpe in Beeld en zij is zeer benieuwd naar uw visie op de gemeente Zijpe. Uw visie in beeld welteverstaan.

Elke maand zal er, door de fotocommissie, een winnende foto worden gekozen. De fotocommissie weet niet van wie de foto's afkomstig zijn. Zij zal dus volledig objectief de mooiste foto uitkiezen. Aan het einde van 2008 zijn er twaalf winnende foto's. Uit deze foto's wordt de allermooiste foto gekozen. Deze foto wordt bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van 2009. De winnende foto zal worden gebruikt voor de voorkant van de gemeentegids 2009/2010.

De winnende foto voor de maand januari...

gemaakt door Erika Schouten uit Callantsoog

Heeft u ook zo'n mooie foto van een plek in de gemeente Zijpe? Stuur hem dan vandaag nog in! Misschien staat uw foto volgende maand hier in het Zijper Nieuws.

De winnende foto van de maand februari wordt op 27 februari gepubliceerd. Om mee te doen voor de maand februari dient u uw foto in te sturen vóór 17 februari. Foto's die binnenkomen na 17 februari doen mee voor de maand maart.

Klik hier voor meer informatie én voor het insturen van uw mooiste foto!