Gemeente Ermelo


Onderhoud bomen

Komende weken zijn medewerkers van de afdeling Openbare Werken en aannemers in opdracht van de gemeente op diverse plaatsen in Ermelo bezig met het snoeien en kappen van bomen.

Diverse bomen krijgen een onderhoudsbeurt. Het belangrijkste hierbij is het verwijderen van het dode hout, zodat dat geen gevaar meer kan opleveren. Ook worden enkele bomen gekapt die dood zijn of een slechte vitaliteit of om groeiruimte te creëren voor de overige bomen.

Bij de werkzaamheden wordt een hoogwerker ingezet op o.a. de Nijkerkerweg, Riebroekseweg, Buitenbrinkweg, Leeuwerikstraat, Schoolweg, Forsythialaan, Morieljelaan en Postweg. Houdt u rekening met enige verkeershinder.

De bomen op de parkeerplaats op de hoek van de Dirk Staalweg en de Struikakkers krijgen een snoeibeurt en de groeiplaatsen van de bomen worden verbeterd. Enkele bomen worden gekapt om groeiruimte te creëren voor de overige bomen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u terecht bij afdeling Openbare Werken, de heer P. van der Velde, telefoonnummer (0341) 56 72 41.