Dievengilde bezoekt drie woningen

Deventer , 30-01-2008

Tussen maandag 28 januari 23.00 uur en dinsdag 29 januari 08.00 uur werd ingebroken bij een woning aan de Bronsinklaan. Men is binnengekomen door de achterdeur te forceren. Er worden onder andere geld en een mobiele telefoon vermist.

Aan de Fockinkstraat werd eveneens ingebroken. Dit voorval vond plaats tussen dinsdag 29 januari 23.00 uur en woensdag 30 januari 05.15 uur. Ook hier werd de achterdeur geforceerd. De dader(s) ging(en) ervandoor met een laptop en bijbehorende zwarte laptoptas en een portemonnee met inhoud (rijbewijs, pasjes en geld).

Ook aan de Krommeakker werd een woning bezocht door het dievengilde. Hier bleef het echter bij een poging tot inbraak, vermoedelijk omdat het raam dat men geprobeerd heeft te forceren, goed beveiligd was. Deze poging vond plaats tussen maandag 28 januari 23.00 uur en dinsdag 29 januari 13.00 uur.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en vraagt uw aandacht voor woninginbraak. Wees alert op verdachte situaties en zorg dat u geen waardevolle spullen van buitenaf zichtbaar in uw woning heeft liggen. En uiteraard, sluit uw woning ook voor de nacht goed af en niet alleen als u van huis gaat!