Bezoekers zwaaien liaan bij de musical Tarzan

30/01/2008 13:01



Joop van den Ende Theaterproducties



Gisteren kregen twee bezoekers de unieke kans om in het Fortis Circustheater zelf te ondervinden hoe het is om aan de lianen te zwaaien van de musical Tarzan. Normaal gesproken zwaaien alleen de castleden aan de lianen. Er werd voor een keer een uitzondering gemaakt. Patrick Huisman uit Zaandam en Claudia Roelofsen uit Rotterdam wonnen een prijsvraag en grepen hun kans om te slingeren als echte Tarzan en Jane.

Avond aan avond ziet het publiek van Tarzan 1.700 vliegbewegingen. Om dit mogelijk te maken wordt gebruik gemaakt van 2.000 meter touw. Clayton Peroti, die de rol van Tark vertolkt, gaf Patrick en Claudia een aantal tips, voordat ze zelf konden ervaren hoe intensief het liaan zwaaien is. Alle castleden volgen dagelijks een intensief trainingsprogramma om conditioneel in topvorm te zijn voor deze vorm van theater. Tarzan is een groot succes en speelt avond aan avond voor uitverkochte zalen. Op dit moment zijn er al meer dan 750.000 kaarten verkocht waarmee Tarzan het succes van zijn voorganger The Lion King overtreft.

Tarzan vertelt het spectaculaire verhaal van een jongen die zijn afkomst zoekt en een hartstochtelijke liefde vindt. Het is een musical over familie, vriendschap en wilskracht. Tarzan is acht keer per week te zien in het Fortis Circustheater Scheveningen (di. t/m zo. 20.00 uur / matinee za. 14.30 uur & zo. 14.00 uur). Kaarten verkrijgbaar via TopTicketLine 0900 - 300 5000 (45 cpm) / www.musicals.nl





http://www.musicals.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie/